Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asukaki' Alıntı:
Piyano diyeyim sakinleştirici müzikleri severim.
Mutlu olmak için nedenlerin varmdır _?

Olmazmı,kendi kazandığım parayı başkalarıyla yemek .

Neden kediler köpekler kadar yakın değiller insana ?

turtur' Alıntı:
asukaki' Alıntı:
Piyano diyeyim sakinleştirici müzikleri severim.
Mutlu olmak için nedenlerin varmdır _?

Olmazmı,kendi kazandığım parayı başkalarıyla yemek .

Neden kediler köpekler kadar yakın değiller insana ?

Bilmem ama kediler yakındır ve tedirgin hayvanlardır heran tetikte oldukları içindir.

Köpekler kedileri neden kovalar :)

En çok zorlandığım... Tohumlu bitkiler sistematiğiydi ders değildi zor hoca dersten daha zordu :)
Gelecekte nerede yaşamayı isterdin

emekli olana kadar istanbulda daha sonra da güneyde  ;D

kişisel gelişim kitaplarının faydalı olduğunu düşünüyor musun ?

Bana faydası olmadı diyeyim.. Hep bildiğim şeyler sanki,kendim yazmışım okumuşum gibi oluyorum çünkü..Ama emek verilmiş herşey en azından okunmaya ve uygulamalı denemeye değerdir diyorum bir de..

Hani söz vermiştin? Neden yapmadın?

Bu hız, sahip olduklarımı doğru yere ulaştırma adına gösterdiğim çabalardan geliyor...
İnsanlarda bıraktığın ilk izlenim genelde hangi yöünün olur?

Ağlamayı acze düşmek olarak değerlendiriyor gözyaşlarımı kendimden bile saklıyorum Haşmetlü crt ağlamaz(:

Kendimce yatırımlarım var ama mutluluğun fiatını bir de siz söyleyin kaç para?

Bilinçaltı olumsuzlukları yok edebilmek adına  en kolayı tercih ediyor bağlama çalıyorum(:

Yalanın pembezi beyazı olur mu?

Kesinlikle olur, yalan söylemedim diyen zaten yalancıdır :P Yalan söylemek kimi zaman hayati önem taşır, bir başkasının hayatını mahvedecek yalanlar değil.
Mesala : Kuaföre gittin neden bu kadar geçiktin,
-Çok sıra vardı  :P (yalan o an merak ettiğim insanlar vardır onlarla ilgilenmişimdir )

Herkes mi aldatır sevdiğini?

Aldatmaya yüklediğin anlamdır önemli eğer bir bakışsa aldatmak herkes aldatır sevdiğini,boynuzlamaksa aldatmak bazıları aldatır sevdiğini,eğer şehvetse aldatmak sahip olamayanlar aldatır... Diye uzatabilirim :)
Aldatan ve aldanış ikiside suçlu mudur ? Yoksa suç aldatanda mıdır.

Aldatanda..... Eğer olmuyorsa medeni bir şekilde bitirip herkes hayatına devam etmeli diye düşünmekteyim ;)
Sosyal paylaşım siteleri en çok amaç uğruna kullanılıyor?

Hımm düşünüyorum düşünüyorum. Üzerinde barınan yaş kesimine bakmak gerekli,Kimisi iletişim kimisi toplantı,örgütlenme ama çoğu arkadaş bulma sevgili bulma adı altında gizli yalnızlığının acısını dindirmek için diyorum.
Hatayı kendindemi ararsın yoksa başkasında mı ?

Geri