Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,669 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Mümin sekman'ın bir kitabından hatırladım şimdi : Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez.
.Meleklere sormak lazım,kanatsız olur mu(?) diye.
Bence gerek vardır.

Kırmızı rengiariç bir  severmisin. Kırmızı olarak giysi hariç neyde tercihin olur._?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hiç sevmem esmer olduğum için kırmızıda yakışmaz. Genelde beyaz ve mavi tercihim ama pembe de olabilir  ::)

İNSAN ne demek sözlük anlamı değil, sence İNSAN ne demek kendi kelimelerinle tanımlarmısın?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ilgın ismi hikayelerimde olurdu hep neden seviyorum bilmiyorum ILGIN : )

Herkesle mutabık,herşeye muhalefet.. İnsan;kendinden korkan hayalet. iNSAN tanımı böyle yapıldı peki ya buna göre  sen İNSANMISIN:) ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
başımın ağrısına şuan sinir oluyorum :) geçmedi gitti iki gündür la hevla...
ne sıklıkta sağlık konrolü yaparsın

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bu soruya cevap vermem,iyi bir örnek olmamakla beraber,beni de utandırabilir. :)
Pek değil diyim kısaca ve bir sonraki cevabın sahibini dinleyelim aynı soru içün?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Doktorlarla işim olmaz Allah bana bir bağışıklık vermiş ki vermiş Allah nazardan saklasın :) En son doktora ne zaman gittim bilmiyorum :)
m.g ne demek :D

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Adımın ve soyadımın baş harfleri.Ama istenilen anlamların yüklenmesi serbest bir kısaltma da olabilir:)
istediğin zaman gidebilir misin ? Not: soruyu ilk anladığın şekilde cevapla..r mısın.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Haşmelü crt'den izin çıktımıki nereye gidiyorsun bakim? :)

Bu gidişle edirne'yi bile geçemem sanırm abimin dediği gibi  :-\
Seni en iyi anlatan şarkı ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Daha yazmadım ama yazarsam söylicem söz :)
Türkiye^nin yüz ölçümü ?  ;)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
ilkokuldan kalan aklımda 814binbeşyüz78 kilometre kare diye hatırladım.hafızam iyidir ama gugıl amcadan bakmak lazım.

şiir yazar mısın? Her gün mü?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Şiir sayılmaz benimkiler :) ama hergünde yazamam fabrikam o kadar aktif değil :D
istanbulun geleceğini nasıl görüyorsunuz.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
İstanbulun geleceğini bir tek meteoroloji (yanlış yazdım dimi) görüyor. O da 3 günlük hava durmunu. gerisini bize göstermiyor.

Ama bence 10 seneye kalmaz boşalacak.. Yada sınırlarını genişletecek :).. Yoksa yerleşime ve beraberinde trafiğe başka çözüm yok. Tabi bunu geç anlayacaklar. istanbulda stok yapılmyacak firmaların sadece ofisleri olacak,depolar hep istanbul dışı olacak. böylece bir binada 10 dkkan yerine 50 dükkan olacak ki temin sıkıntısı yaşanacak ,depolar şehir dışında olduğu için. istanbul kargo uçakları için ayrı havaalanı yapacak anadolu yakasına.. Yapılan metrobüs hatları ve marmarayın tek faydası mıknatıs etkisi olacak. Bir kimse kaybolursa istasyonlarda anons yaptırmanız yeterli olacak. çünkü en kalabalık yerler istasyonlar olacak. Daha sonra millet köyüne gidecek. bu sefer köyler dolacak. istanbula temelli yerleşen yabancılar artacak..bunlar istanbulda tükkan acaçaklar. daha neler biliyorum var ya :)
karışık oldu kehanet gibi ama neyse :=) Ama istanbul heryükü kaldırır. :)

Saatine bakıp,kaç saat sonra evde ya da evden çıkmış olacağını söylermisin?;

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Zaman zaman.. Mesela şu an eve gidince ilk ne yapacağımı,sonra hangi işi yapacağımı kafamda filmediyorum. Gidincede eksiksiz oluyor. Hesaplı tutarlı olmak zaman kazandırıyor. Ha o kazanılan zaman bize ne kazandırıyor,şahsen bana hiç. ama klendime daha fazla vakit ayırmış oluyorum o kadar.. Fakat yorucu tarafı şu :düşünüyorsun hep.

Baş harflerimden bana herhangi bir konuda birşey yazar mısın?