Muhalefet = BEN.... Eğer doğru yerde kullanırsan en yukarı eğer yanlış yerde kullanırsan en dibe götürecek bir davranış. (Burada ki doğru yanlış kişiden kişiye göre değişir )
gitmeselerde uzaklaştırılabiliniyor bazen,genellememek lazım yakın zamanda yapışmış olan biri oldukça kurnaz biçimde koltuktan sökülmüştü önyargılarını görebilecek kadar cesur musun??
yargısız infaz demişsin,bir şiirle cevap vermeye çalışayım. GÜLCE
Uçurumun kenarındayım Hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avcunda Derin yar adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım Hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek Ha itti beni, ha itecek Uçurumun kenanndayım Hızır
Divan hazır Ferman hazır Kurban hazır Güzelliğin zulme çaldığı sınır Başım döner, beynim bulanır El etmez Gel etmez Gözleri bir ret, bir davet Gülce uzak uzak dolanır Mecaz değil Maraz değil Gülce semavi bir afet
Uçurumun kenarındayım Hızır Gülce bir beyaz sihir Canıma bedel bir haz Nar ve nurdan bir zehir Gülce Araf`ta infaz Bir tek bakışıyla suyum ısınır Güzelliğin zulme çaldığı sınır Uçurumun kenanndayım Hızır
Ben fakir En hakir Bin taksir Cahil cesaretimi alem tanır Ateşten Kalleşten Mızrakla gürzden Dabbetülarzdan Deccal`dan, yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben Tir tir titriyorum Gülce`den Ödüm patlıyor Gülce`ye bakmaktan Nutkum tutuluyor, ürperiyorum Saniyeler gözlerimde birer can Her saniyede bir can veriyorum
Ben gizli bir hazineydim. Bilinmek istedim,o yüzden bütün mahlukatı yarattım.
Hadis-i Kudsi
herşey ancak zıttıyla değer kazanır. Dünya iki kutupludur,kuzey,güney hayatta iki kutupludur. Herşeye kadir varlık,Tanrı tek şeye ihtiyaç duydu.Bilinmeye. Yani güzelliğinin farkedilmesine.
Cehennem kabusdur,çünkü orada sonsuz acıya inanır insan. Oysaki ateşini kendi götürür. Bu dünyadan.
Hayat insanı cezalandırmaz. Sadece herkese eşit davranmaz o kadar.
Tavşanın yuvasını kazmadım ama.. Gece ormanda arabanın farlarını yaktığımda tavşanın ışığın gücüne dayanamadığını ve diz çökerek çaresiz bekleyişini izledim ve o an özgürlüğün değerini çok daha iyi anladım . (Hayali değil denediğim için böyle konuşuyorum)
Hayat herkese eşit davranmıyorsa hepsinden de aynı performansı bekleyemez diyorum ya sen?
Hiç pembe hayalerim olmadı benim onu geçelim... Katledilmiş insan ve kızıla boyanmış heryan kırmızı da ürkütüyor beni... Karanlığı düşünmek bile korkutuyor beni siyahı boşverelim... Doğayı yok ediyoruz gün ve gün yeşil de hüzünlendiriyor beni... Kahve kalbimi yoruyor kahverengiye düşmanım ... Kirlendi dünya beyazı gri görüyorum... Özgürlüğüme sansür koymuşlar mavi rakibimdir.. Sarı hazan.. Görüldüğü üzere çok zevksiz biriyim ben renkten anlamıyorum
Sen kimsin desem tek bir sözcükle nasıl anlatırdın kendini?
Ben şimdi 25 yaşında olan gençlere göre çok yaşlı, olunması istenen ‘’O’’ kişi asla olmayacak, sınırlarını zorlayan, olanı doğrudan kabul etmeyip sorgulayarak kendi doğrusunu hayat yolunda yaşayan bir mavi zuzay yolcusuyum ( Uzun oldu ama napim en kısa hali bu )
En çok kime güvenirsin, kimin söylediğine açıklmasız inanırsın?
Hemen hemen her gün..Zararsız olan kendimce.. 'mesela babamın tembihlediği birşeyi,sonradan sorduğunda,unutmuşsam ,yok yok unutmadım demek gibi (tartışmamak için çünkü boşa olacak)ya da 'uyuya kalıp işe geç kaldıysam, yine sadece' tartışmamak' için trafik vardı demek gibi.. Daha doğrusu çok şükür ki öyle kötü yalan söylemek zorunda kalacak bir durum yaşatmadı hayat bana ama olsaydı mecbur yalan sölerdim niye alan sölim şimdi şeffaflığımız daim olsun
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.