Oyun Bir sonrakine soru sor?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mümin sekman'ın bir kitabından hatırladım şimdi : Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez.
.Meleklere sormak lazım,kanatsız olur mu(?) diye.
Bence gerek vardır.

Kırmızı rengiariç bir  severmisin. Kırmızı olarak giysi hariç neyde tercihin olur._?
 
Hiç sevmem esmer olduğum için kırmızıda yakışmaz. Genelde beyaz ve mavi tercihim ama pembe de olabilir  ::)

İNSAN ne demek sözlük anlamı değil, sence İNSAN ne demek kendi kelimelerinle tanımlarmısın?
 
Ilgın ismi hikayelerimde olurdu hep neden seviyorum bilmiyorum ILGIN : )

Herkesle mutabık,herşeye muhalefet.. İnsan;kendinden korkan hayalet. iNSAN tanımı böyle yapıldı peki ya buna göre  sen İNSANMISIN:) ?
 
başımın ağrısına şuan sinir oluyorum :) geçmedi gitti iki gündür la hevla...
ne sıklıkta sağlık konrolü yaparsın
 
Bu soruya cevap vermem,iyi bir örnek olmamakla beraber,beni de utandırabilir. :)
Pek değil diyim kısaca ve bir sonraki cevabın sahibini dinleyelim aynı soru içün?
 
Doktorlarla işim olmaz Allah bana bir bağışıklık vermiş ki vermiş Allah nazardan saklasın :) En son doktora ne zaman gittim bilmiyorum :)
m.g ne demek :D
 
Adımın ve soyadımın baş harfleri.Ama istenilen anlamların yüklenmesi serbest bir kısaltma da olabilir:)
istediğin zaman gidebilir misin ? Not: soruyu ilk anladığın şekilde cevapla..r mısın.
 
ilkokuldan kalan aklımda 814binbeşyüz78 kilometre kare diye hatırladım.hafızam iyidir ama gugıl amcadan bakmak lazım.

şiir yazar mısın? Her gün mü?
 
Şiir sayılmaz benimkiler :) ama hergünde yazamam fabrikam o kadar aktif değil :D
istanbulun geleceğini nasıl görüyorsunuz.
 
İstanbulun geleceğini bir tek meteoroloji (yanlış yazdım dimi) görüyor. O da 3 günlük hava durmunu. gerisini bize göstermiyor.

Ama bence 10 seneye kalmaz boşalacak.. Yada sınırlarını genişletecek :).. Yoksa yerleşime ve beraberinde trafiğe başka çözüm yok. Tabi bunu geç anlayacaklar. istanbulda stok yapılmyacak firmaların sadece ofisleri olacak,depolar hep istanbul dışı olacak. böylece bir binada 10 dkkan yerine 50 dükkan olacak ki temin sıkıntısı yaşanacak ,depolar şehir dışında olduğu için. istanbul kargo uçakları için ayrı havaalanı yapacak anadolu yakasına.. Yapılan metrobüs hatları ve marmarayın tek faydası mıknatıs etkisi olacak. Bir kimse kaybolursa istasyonlarda anons yaptırmanız yeterli olacak. çünkü en kalabalık yerler istasyonlar olacak. Daha sonra millet köyüne gidecek. bu sefer köyler dolacak. istanbula temelli yerleşen yabancılar artacak..bunlar istanbulda tükkan acaçaklar. daha neler biliyorum var ya :)
karışık oldu kehanet gibi ama neyse :=) Ama istanbul heryükü kaldırır. :)

Saatine bakıp,kaç saat sonra evde ya da evden çıkmış olacağını söylermisin?;




 
Zaman zaman.. Mesela şu an eve gidince ilk ne yapacağımı,sonra hangi işi yapacağımı kafamda filmediyorum. Gidincede eksiksiz oluyor. Hesaplı tutarlı olmak zaman kazandırıyor. Ha o kazanılan zaman bize ne kazandırıyor,şahsen bana hiç. ama klendime daha fazla vakit ayırmış oluyorum o kadar.. Fakat yorucu tarafı şu :düşünüyorsun hep.

Baş harflerimden bana herhangi bir konuda birşey yazar mısın?
 
Geri
Üst