Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,673 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İyi cevap...

Hiç lider olmak gibi mülteci isteklerim olmadı benim... Şartlar nerede< nasıl ve ne şekilde olursa olsun,benim bünyemde liderlik vasıfları barınmaz.

"Her şey mubahtır" dediğin durumlar varmıdır?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
"Her şey mubahtır" Kısmen
Kendi değil bir başkalarının yararına yapacağın işlerde evet,
ancak kendin için yapacağın işlerde bencilce olup, sırf kendi mutluluğun için başklarının mutluluğuna gölge düşürebilirsin. Çok yönlü düşünülmesi gereken bir durum.

Savaş stratejilerinde sağlık açısından mı yoksa düşünce açısından mı bir topluluğu parçalamak daha etkendir. Neden?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bende düşünce... Fikir ve düşünceleri paramparça edilmiş bir toplumun  sağlığından zaten söz edilemez...

Ne kadar,nereye kadar etik'sin?  Dur  daha açık yazayım. Mahalle agzı ile "zıvanadan çıktığın" durumlar da dahi, etik davranıyormusun? (mahalle agzı için özür dilerim.)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Çoğumuzun oto kontrolü yok nerede durmamız gerektiğini bilmiyoruz ve bu da teknolojide zarar veriyor. Teknolojinin can sıkmanın yanında zararlarının her geçen gün artığını görmekteyim. Gittikçe daha yalnızlaşan insanlar olmaya başladık.

Paranın ve şöhretin olmadığı eşit şartlarda doğan insanlar olsaydık, hangi yönünle lider olmayı başarabilirdin?

Tabiki bilge,

,Yarın ne yapmak isterdin en çok?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
Bende düşünce... Fikir ve düşünceleri paramparça edilmiş bir toplumun  sağlığından zaten söz edilemez...

Ne kadar,nereye kadar etik'sin?  Dur  daha açık yazayım. Mahalle agzı ile "zıvanadan çıktığın" durumlar da dahi, etik davranıyormusun? (mahalle agzı için özür dilerim.)

Bunca farklı kimlikler ve düşünceler içinde hala bi'şeylerin orta yolunu bulunabiliyorsa işte bu toplumda ki yazısız kurallara dayanan, toplumun çoğunluğu tarafından kabul görmüş doğru yanlış kurallara uymaktır etik (bence )
Ben ne mesleğimde ne de sosyal hayatımda şuan ki dünya düzeninde mağlesef etik olamıyorum. Çünkü toplumun doğru gördüğü bir çok düşünce bana ters.

turtur' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Çoğumuzun oto kontrolü yok nerede durmamız gerektiğini bilmiyoruz ve bu da teknolojide zarar veriyor. Teknolojinin can sıkmanın yanında zararlarının her geçen gün artığını görmekteyim. Gittikçe daha yalnızlaşan insanlar olmaya başladık.

Paranın ve şöhretin olmadığı eşit şartlarda doğan insanlar olsaydık, hangi yönünle lider olmayı başarabilirdin?

Tabiki bilge,

,Yarın ne yapmak isterdin en çok?

Yarın canlı müzik dinleyip, müziğe eşlik ederek üstümde ki negatifliği atmak isterim, yapacağımda  :)

Soru: Beden dili konusunda en çok karşıda ki insanın neresine dikkat ederek o insan hakkında ki düşüncelerini netleştirirsin.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İnsanları pek takip etmem ama genelde gözler ve ses tonudur onun peşine baş hareketleri el kol hareketleri vs.. :)
Grup terapisi hakkında ki düşünceleriniz ?_

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hem iyi hem kötü tarafı var. İyi tarafı birden fazla çözüm getiren ya da tartışarak farklı fikirleri ortaya çıkarma olabilir. Kötü tarafı ise bazen kendinize bile söyleyemediğiniz şeyleri kalabalık arasında asla söylemeden içinize atarsınız. (bence tabi )

Kötü düşünceleri denize at gitsin desem atabileceğin bir kötü düşünceni paylaşırmısın?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Olumsuz mu kötü mü.. hangisi olsun.. ,sevilemeyeceğimi,daha doğrusu brşeyler yaşayamayacağımı olmayacağını düşünüyorum ama  olup olmaması kötü mü iyi mi kime göre nedir ne değişir..değişir mi yoksa önemsiz bi düşünce mi..çöpe atmakta kararsızım.
Denize atsam atsam,bir gün başıma kötü bişi geleceği düşüncesini atarım. En gereksizi bu sanırım.
Kötü olarakta,bazı kişilere karşı önyargıya dair bütün dosyalarımı.. İçinde haksız olduklarım,kötü olanlar olabilir..
Allah şaşırtmasın.

Heyecan var mı?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Şuanlık yok
kalabalık şehir mi yoksa normalinden mi :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Şu an normalinden isterim ama uzun vadeli düşüneceksem kalabalık şehirde kalmayı isterim,Çünkü;kalabalıktan kaçanlar normalleri zamanla kalabalıklaştırıp,kalabalık şehirleri nufüssuz bırakacaklar.. Eğer ömrüm yeterse,60 aşlarında o günleri görürüm ve tam isabet olur.. İstanbul ve tenhalık,sadece deniz ve kuş sesleri .. Hayali..

Araba yarışı oynar mısın?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
NFS serileri en sevdiklerim :) son iki 3 oyunu hariç.
Bu saatte ne iş :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Eve yeni geldim. nfs 2000 porhse oynadım,abi 12 senelik oyun ama on numara :)
Kendime anca bu saatlerde zaman ayırabiliyorum.

Sabah kahaltı yapmadan mı gidersin işe?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İşsiz olduğum için bir şey diyemiyorum ama ufakta olsa ağziima bir şeyler atarım sabahtan.
en sevdiğin yemek

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
En sevdiğim yemeği hiiç bilmiyorum hangisi... Ama şu an canım patates kızartması çekti..

Şu an gündem de en çok neyi takip ediyorsun?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dünyada ve özeliklede  ülkede neler oluyor takip ediyor bukadar vahşet bu kadar entrika karşısında kahroluyor kendi dertlerimide unutuyorum.

Devrim Günleri"ni izledinmi ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hayır ama salı günü gidebilirim eğer gelmişse Trabzon'da ki sinemaya.
Kaç saat bilgisayar kaç saat tv ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Televizyonla interneti aynı anda takip ediyorum desem:)

( Ben hayali bile güzeldi diyorum)Devrim Günleri'ni izlediğinde düşüncelerini tek kelimeyle özetlemeni istiyorum uygun mudur ne dersin ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Uygundur inşallah salı günü gittiğimde gelmiş olur izlerim akşamada söylerim :)
peki kaç saat ikisi toplam tv+  pc?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Doğru habere ve güzel konulara ulaşabilmek açısından interneti daha çok tercih ediyorum.
Televizyon kanallarının uyuştırma ve oyalama taktiklerine alet olmayacak kadar izliyorum okadar.

Herkes kaliteli program izliyorsa ..Onca saçma program nasıl reyting alıyor bi'fikrin var mı?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Kim diyor ki kaliteli program izliyorum diye ya da kim diyor ki reyting alıyor diye ? Kanallara inanmayalım. Ama şu bir gerçek evet ahmak programlar daha bir çok reyting alıyor çünkü izlenebilecek bir saatte sadece onlar doluşturulmuş ve tv bağımlılığı sigaradan daha kötü diyorum ben buna istesende istemesende duruyor karşında.
Millet yeni şeyler görmeyi mi seviyor ? Ya da yapmak isteyip yapamadıklarını dizide izlediğini için mi dizi seviliyor ?  ;)