her hangi bir mühim mesele de ciddiye alınmamak,yanlış anlaşılmalara sebep olur ve yanlış anlaşılmak,olmuşundan beterdir,yalan arkada armut toplarken,yanlış anlaşılmak çoktan bağdan çıkmış olur
Nihat doğanı mı yoksa taklitlerini mi daha çekici bulyorsun? Eğer hiçbiriyse,sana benzemeye çalıştığını sezdiğin biri var mı, varsa hoşuna gidiyor mu,rahatsız mı oluyorsun?
Ne nihat nede taklitleri hiç bir bir şeye benzemiyor kimse bana benzemeye calişmiyor buda hoşuma gidiyor. Örnek alınacak bir insan olmak istemem sonra benide asarlar neysa işin mizahı orası. Gecenin bu saatinde ne iş
Can sıkıntısı,yalnızlık. aah aah şimdi açılsam susmayacam korkuyorum .. yarında sınavım var uyuyim ben çiçekler böcekler iyi geceler Dünya tersine dönse,vazgeçer misin?
İdeallerim için yaşıyorum asla vazgeçmem.Aksi takdirde benim için yaşamın hiiiç bi' anlamı kalmaz.(sürü misali)
Bir saray yapacaksın kendine ve hatırlamak istediğin her sözü, her yüzü, her bilgiyi, her anı o sarayın bir köşesine yerleştireceksin .. Nasıl dayanabilirmisin bunca yüke?
Hımm Rina'dan başlar Rıfat Ilgaz'a gider Devrim Arabları'na uğrar Babam ve Oğlum'da ağlar. Kısaca şu Türk filmleri her zaman ön tercihim olmuştur. En başta yukarda ki ler gelir. Türk sinamasına yeteri kadar önem verilmediğini ve çok ön yargıyla yaklaşıldığını düşünüyorum. Tv izleyicisi tiyatroyu bozdu sözüne katılıyor musunuz.
Çoğumuzun oto kontrolü yok nerede durmamız gerektiğini bilmiyoruz ve bu da teknolojide zarar veriyor. Teknolojinin can sıkmanın yanında zararlarının her geçen gün artığını görmekteyim. Gittikçe daha yalnızlaşan insanlar olmaya başladık.
Paranın ve şöhretin olmadığı eşit şartlarda doğan insanlar olsaydık, hangi yönünle lider olmayı başarabilirdin?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.