Çenemi düşürür sana toplatıdım Ha birde bir kahve ısmarlardım.. hadi olmadı doum günü hediyemi ister yakana yapışır aldırmadn bırakmazdım.. yani karşıma çıksan,tercihin olmazdı
Sağlık emanetimiz.. Dikkat ederim ama çok dikkatli planlı besleniyorum,spor yapıyorum periyodik bakım yaptırrıyorum diyemiiicim ; Sigara içmiyorum da diyemeyeceğim.. Annem ,canının kıymetini bilmiyorsun der bana.. haklı..
Bilemem izleyipte korkanda var izlerken gülende var ben genelde tebessüm edenlerdenim ne bilim insanları güldürmekte zor korkutmakta bu devirde filmcilerde haklı bir yandan diyorum. Filler neden orman kralı olmadı ki
Bana bıraksalar keyfim ne zaman nasıl isterse ne zaman verimli olursam o zaman çalışmak isterim de işte dünya düzeni böyle değil Robot gibi yaşamayı sevmiyorum. O yüzden belli bir saatim yok
Çok para insanı değiştirir derler, peki ya para seni değiştirir mi?
İlla ki kişilik bakımından değiştireceğine inanmıyorum (büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler) kendim için konuşuyorum ama yaşam standartları değişecektir yaşam tarzıda değişir. Paranın kölesi değil efendiside değil para işte bugün var yarın yok hesabı. İnternette en çok neye zaman harcarsın.
cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda yaşamayı isterdim...yeni bir düzen yeni bir hayat... eğer şu an yurtdışına çıkacak olsan hangi ülkeye giderdin ve neden
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.