Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim ailenn dik bir duruşu vardır kolay geri adım atmaz.Sanırım banada geçmiş .Her davranışımın vede sözümün (yanlışımla doğrumla)arkasında durmayı bilirim.

Kendin için en son ne aldın ?

Spor ayakkabı... Hatırladığım kadarıyla
Çocuk evliliği çocukmu öldürür yoksa çocuk sevgisi her şeyin üstünemi çıkar bilemiyorum ???

asukaki' Alıntı:
Spor ayakkabı... Hatırladığım kadarıyla
Çocuk evliliği çocukmu öldürür yoksa çocuk sevgisi her şeyin üstünemi çıkar bilemiyorum ???

Çok pardon araya girdim ama bu soruya ben yanıt vereyim.
7dac1ccefa8575c29ab58b07ac6f009d_1285699451.gif
ae08915f53e7dde0263175be1e947f99_1285699578.gif
452d7a35c3861d0dc953948058f4c01c_1285699538.gif
9f1bb35e5d1b1290f0633e1b67531d2b_1285699563.gif
  varya cihanı alem değer tarifi yok bu sevginin.
Şimdi kaldığınız yerden devam ediniz.

crt alemsin :) Allah kattığın neşe gibi sizede neşe katsın :)

En son takım elbiseli bir resim çektirdim işe başlıcaktım sonra başlamıyorum dedim ama rontgen ve resim çektirmiş olduk.
Daha önce amca ya da dayı oldun mu :)

Meyve yemeyi çok severim ama dalından yemeyi yoksa gidip çarşıdan aldım bir tane eve geldim lezzeti kaçmış oluyor :)
Kaç saat uyursunuz ?

Tuba:) Biz Anadolu çocuğuyuz.Yani üretende tüketen de biziz.

Köylü memeleketin efendisimidir ?Son durum

Standart 6. istisna: hiç ya da 2-4. keyif: en az 10 saat. Hiç gaz kesmeden ayakta durabiliritem 49 saat. Test edilmiştir.
Ortalama ne oluyor hesaplamaya üşendim.
Güzel bir rüyanı anlatır mısın,uygun görürsen?

Ortalama 5-6 saat gibi bir şey herhalde:) Güzel bir rüya mı...
Genelde uzun ve bazı şeyler yüzünden oluyor anlatması uzun sürer :)
Ama dün akşam kafamı taşa vurup uyanmıştım uyandığımda sanki gerçekten kafamı çarpmıştım :)
Ruh ayrılırmı bedenden bir süre uykuda?
Hatlarmı karşıtı ne oluyor :))

Normal zamanlarım da normal bir insandan bir iki kademe daha fazla duygusalım.
Bazı zamanlarda Çok aşırı duygusalım bazı zamanlarda gaddarın tekiyim ne yalan söylim :)
Mermamet sana ne hatırlatır.

Aslında hata hata hata bana göre hata değil aslın hata olan benim doğrularım kimine göre hata... :)
Çözümleme desem ? ;)

Deli demesem bende Mesut desem :) daha iyi olmaz mı?

Bence basılmadık yer kalmadı, hoş biz uyurken oraya da basıyor olabilirler. Gel beraber basılmış yerleri düzeltelim :)

Daha önce İnek sağdın mı?

Evet tabi kide bir çok kez :) hatta benim bir tane tosuncuğum vardı hiç unutmuyorum büyüdüğünde benden başkası yaklaşamıyordu. Babaannem satmıştı onu 1 hafta boyunca kasabın önünde oturup adamın kestiği etlere baktım hangisi benim tosunum diye  :)
İlginç bir anın desem ?

Parmağımı emdiğim için ailem çözümler arama yolunda yeni bir şey denerler; ellerime kına yakma :)

Neyse ellere kına yakılınca doğal olarak parmağımı ememem. Yatakta döner durur uyuymam. Herkes mışıl mışıl uyurken kalkar baş parmağımı çıkarabilecek kadar kesmesini söylerim elimin üstündeki örtüyü :)

Sonuc olarak; parmağımı emerken kına kokusundan başı ağrıyan ve ellerini yıkadığında 9 parmağı kınalı olan ve sabah annesini yine şaşırtmış bir cantuuu olarak hafızma kazınmıştır :)

Yani istenildikten sonra çözüm çok :)

Sorumlulukların fazlamı?
Fazla olması seni mutlu eder mi yoksa yeter artık demeyemi yönlendirir.?

Sorumluluk az ise;
Bu durumdan şikayetçimisin.?

Bu aralar boş kaldım sikayetçiyidim şimdi iyi..
Sorumluluk beni bağlıyor .. Tutunabileceğim dalım yok diyenlere de seslenmiş olayım;Sorumluluk en sağlam daldır bence..
Korkmayın yani.. İyidir iyi.

Ağlıyor musun sen?

Geri