Hiç kimse ile sakın münakakaşa etme! / buna katılmıyorum ama şu şekilde; evet münakşa değil ama tartışmak da bir öğrenme biçimidir...insana bir çok şeyi öğretir.her zaman sessiz kalınmaz ki canım
*Allahü tealadan başka kimseye güvenme! / elbette inançlarım doğrultusunda Allah'a güvenicem ama sevdiklerime, dostlarıma, canım dediklerimede güvenmem lazım. Yoksa nasıl huzuru ve mutluluğumu devam ettirebilirim ki, aksi olamaz diye düşünüyorum yoksa çift yaratılmazdık.
Büyüklerin yanında ve sohbetinde edepli ol! / edepten kasıt terbiyeli olmaksa eğer küçükleirn ve yaşıtlarımızında arasında bu şekilde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Yani edepli olmak için neden yaş sınırı belirleyeyim ki..
*Bir işi yaparken kalbin rahat etmezse terk et! / ne yalan çoğu zaman mantık ve kalbimin sesini dengeleyerek kararlarımı verdim. Yanıldığım zamanlar da oldu ama çoğunluk hep iyi kararlarla sonlandı.
Değerli arkadaşlarımızın yayınladıkları ilk iki mesajlarında bir çelişki söz konusu. Biri az gül derken diğeri gülmek için zaman ayır demekte. Burada çıkarmamız sonuç birincisi doğru ise diğerinin de buna ayırdığın zamanın az olması mıdır? Yoksa bunlar birbirlerine paralel iki tümce değil midir? Burada memetd Bey'e göre mi gideceğiz yoksa nehir Hanım'a göre mi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.