BİR ERKEĞİN AĞZINDAN YEMEK TARİFLERİ - Mavison -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu tarifleri uygulayarak size baya bi yemek yaparım aç kalmassınız merak etmeyin..

Safari ile bir el attık mı bu olaya yeter..

Feridis sende sofrayı ahlledersin dimi artık ne de olsa oğlaksın bir numarasın  ;D ;)

;D tamam safari artık mavisonla yaparsnız bişeyler..mavisonun dediği gibi hazırlaması da benden ;D sizin yemek yapabileceğinizi anladım benn.sizin sayenizde hadi diğer erkeklerede izin verelim onlarda yapsn ama kendine güvenen ;D

Sizde bayanlar yemekleri götürün dimi  ;D

Valla çok deli bulgur pilavı ve şnitzel yaparım başka da bişey bilmem  ;D bütün sene bulgur pilavı yedim ömrüm çürüdü yemin ederim  ;D :D ;D

Mavison' Alıntı:
Sizde bayanlar yemekleri götürün dimi   ;D

Valla çok deli bulgur pilavı ve şnitzel yaparım başka da bişey bilmem  ;D bütün sene bulgur pilavı yedim ömrüm çürüdü yemin ederim  ;D :D ;D

için çürümüş olmasın mavison. :D

benim iki erkek kardeşim var bırakın yemek yapmayı hazır yemeği bile koyup yiyemiyorlar..yemeği yapıcaz bide önlerine koyucaz.... >:(  gerçi sonucu düşününce bundan şikayet etmiyorum..

güzel bir tarif ama erkekleri yabana atma ben mesela çok güzel yemek yaparım yiyenler neden se bidaha istiyor o yüzden karnı acıkan bana geliyor:)(hafta sonları özellikle)

her konuda olduğu gibi,bu konuda da istisnalar olabilir tabi... ::)  ::)

benim eşimde çok güzel yemek yapar,özellikle yemeklerin görünüşüne ve estetiğine çok önem verir.

eee o zaman bize de güzel yemek yapan beyleri tebrik etmek kalıyor bu durumda  ;)  ;)  ;)

Geri