Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ’nuz 160’ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. ewet heriki yöndede gördüm ama ağırlık sağ yöndeydi
(Sol beyin lobu, daha çok mantıksal, matematiksel, analitik ve stratejik konularda daha baskın bir etkiye sahipken, sağ beyin lobu daha çok düşünsel konular, melodi ve müzik hafızası, sanatsal unsurlar, şiir yazmak, resim ve boya işleri vb.. gibi konularda daha aktif rol oynamakta..)
Allah ım ya inanamadm war ya... noolduğunu bir bilseniz.ben buna bir hafta önce falan ilk baktığımda sağa doğru döndüğü görmüştüm.bugün yine baktm we birden sola doğru döndüğü gördüm.sonra bi de sağa döndürmeye çalışıyım dedm we yine döndürdüm.bi de baktm istediğim gibi döndürmeye başladm kızı hiç beklemezdm kendmden ;D
sağa da dönüo sola da dahiyim ben dahiiii zaten matematik teoremi buldum hojalarımda begendı eger denkleme dökersem iş bitmişmiş direk TUBİTAK a yollıjakmışıs denkleme dökmeside kolayyyy :
kadın sedece arkasını ve önünü döndüğünde değiştiğini görebiliyorsunuz bence ve olay burda kopuyor dahilik potansiyel olarak dursun össden sonra işime yarar
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.