U
uçamayanşahin
Kullanıcı
- 19 Kas 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
http://www.beyinegzersizi.com/kendini-test-et/dahi-misiniz-hemen-test-edin-2.html
Sağ tarafa döndüğünü gördüm ama yukarıdaki sanatsal olaylarla yakından uzaktan ilgim yok.İlgili site açıklaması' Alıntı:sağ beyin lobu daha çok düşünsel konular, melodi ve müzik hafızası, sanatsal unsurlar, resim ve boya işleri vb.. gibi konularda daha aktif rol oynamakta..
Dahi olan için kolay tabi.esranur' Alıntı:dahi olmakk bu kdr kolay mı :-\ ben de iki yöne döndüğünü gördüm aamaa.. :
Bülent' Alıntı:Dahi olan için kolay tabi.esranur' Alıntı:dahi olmakk bu kdr kolay mı :-\ ben de iki yöne döndüğünü gördüm aamaa.. :
Tebrikler...
yok estagfırullah.. ama garip geldii bi testle dahi mi olunurmuş.. dahi oldugumu düşnmüyorumm.. :-[
Dahi testle olunmaz tabi, var olan deha test ile sadece tesbit edilir, teyit edilir.esranur' Alıntı:yok estagfırullah.. ama garip geldii bi testle dahi mi olunurmuş.. dahi oldugumu düşnmüyorumm.. :-[
Test gerçekçi ise, sonuç da gerçektir.Ayben' Alıntı:Hmm ben de mi öyleyim şimdi hadi bakalım çıksın içimdeki şu dahi
Yeter artık bana görünmediği :-[
Ayben' Alıntı:Hmm ben de mi öyleyim şimdi hadi bakalım çıksın içimdeki şu dahi
Yeter artık bana görünmediği :-[