Beyin Gücünüzü Artıracak 11 Yöntem!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bülent' Alıntı:
İlginç bilgiler.

cooldeath' Alıntı:
her ne kadar ütopik olarak görülse de bir bilim adamının yöntemi, 1 hafta gibi kısa bir sürede, zekayı yüzde 40 oranında artırmanın mümkün olduğunu ortaya koydu.
Peki bu bahsi geçen bilim insanı bu yöntemleri kendinde denemiş mi?
Sanıyorum bu kuramları düşünüp %40 lık bir başarı yakaladığına göre denemesine gerek yoktur'

bencede kimyasal ilaçlar sakıncalı.en önemlisi huzur bence huzuluysan beyin gücünde artar.

Evet bencede... Kimyasal ilaç hariç diğerlerine katılıyorum. Bir sırda benden; nereden okuduğumu hatırlamıyorum ama doğada bir şifre... Yediklerimizin görsel şekilleri hangi organımıza yarar sağlayacağını gösteriyormuş. Buda ciddi bir araştırma sonucu "acaba? " dedirten bir buluş...  Ceviz ve beyin ne kadar benziyor ve araştırmalar hakikaten cevizin beyin gücünü artırdığını savunuyor. Armut ve mide. filan filan yediklerinizin şekillerinden çıkarmaya çalışın :) sevgiler.

denemeye değer :)mozartın etkili olduğunu duymuştum.rap dinlemekte de ıq yu artırıyormuş ;)
tşk.

gerçekten çok güzel hem eğitici hemde öğretici ayrıca böyle önemli konuları pas geçmemek lazım, yani zekayı,düşünceyi
şahsen ben word e kopyaladım bile yazıcıdan çıkarım masamın üstüne asıcam...
Ayrıca bu bilgiyi yollayana selamlar... ;D ;D ;D :) ;) ::) ::) ::)

rapte insanın kafası karışıo
ayrıca bana kalırsa
saçma saçma sözler uydurup
sırf kafiye olsun die yoww yoww
BUNE YAAA???  ;) kuzu sana bi öneri sagopa veya ceza dinleme
taş gibi barış manço, barış akarsu, cem karaca, mozart ya da piyano ve gitar melodieri warkene... ;) :)

Bilgesu' Alıntı:
rapte insanın kafası karışıo
ayrıca bana kalırsa
saçma saçma sözler uydurup
sırf kafiye olsun die yoww yoww
BUNE YAAA???  ;) kuzu sana bi öneri sagopa veya ceza dinleme
taş gibi barış manço, barış akarsu, cem karaca, mozart ya da piyano ve gitar melodieri warkene... ;) :)
dinlemediğimi nerden biliyosun.ben her türden dinliyorum.ayrıca ben rap dinlediğime dair bişey demedim sadece ıq yu artırdığını söyledim..yinede tavsiyen için sağol.

Geri