Beyin Gücünüzü Artıracak 11 Yöntem!

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde ayben tarafından oluşturulan Beyin Gücünüzü Artıracak 11 Yöntem! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,705 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Beyin Gücünüzü Artıracak 11 Yöntem!
Konbuyu başlatan ayben
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan .Mor.
C

cooldeath

Kullanıcı
20 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Bülent' Alıntı:
İlginç bilgiler.

cooldeath' Alıntı:
her ne kadar ütopik olarak görülse de bir bilim adamının yöntemi, 1 hafta gibi kısa bir sürede, zekayı yüzde 40 oranında artırmanın mümkün olduğunu ortaya koydu.
Peki bu bahsi geçen bilim insanı bu yöntemleri kendinde denemiş mi?
Sanıyorum bu kuramları düşünüp %40 lık bir başarı yakaladığına göre denemesine gerek yoktur'

melissa

melissa

Kullanıcı
25 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
bencede kimyasal ilaçlar sakıncalı.en önemlisi huzur bence huzuluysan beyin gücünde artar.

G

günışığı

Kullanıcı
25 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
www.neclaalptekin.com
Evet bencede... Kimyasal ilaç hariç diğerlerine katılıyorum. Bir sırda benden; nereden okuduğumu hatırlamıyorum ama doğada bir şifre... Yediklerimizin görsel şekilleri hangi organımıza yarar sağlayacağını gösteriyormuş. Buda ciddi bir araştırma sonucu "acaba? " dedirten bir buluş...  Ceviz ve beyin ne kadar benziyor ve araştırmalar hakikaten cevizin beyin gücünü artırdığını savunuyor. Armut ve mide. filan filan yediklerinizin şekillerinden çıkarmaya çalışın :) sevgiler.

K

kackarlar08

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
gerçektende çok sağlıklı bilgiler ayben sana teşekürler

B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
denemeye değer :)mozartın etkili olduğunu duymuştum.rap dinlemekte de ıq yu artırıyormuş ;)

B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
denemeye değer :)mozartın etkili olduğunu duymuştum.rap dinlemekte de ıq yu artırıyormuş ;)
tşk.

B

Bilgesu

Kullanıcı
4 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gerçekten çok güzel hem eğitici hemde öğretici ayrıca böyle önemli konuları pas geçmemek lazım, yani zekayı,düşünceyi
şahsen ben word e kopyaladım bile yazıcıdan çıkarım masamın üstüne asıcam...
Ayrıca bu bilgiyi yollayana selamlar... ;D ;D ;D :) ;) ::) ::) ::)

B

Bilgesu

Kullanıcı
4 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
rapte insanın kafası karışıo
ayrıca bana kalırsa
saçma saçma sözler uydurup
sırf kafiye olsun die yoww yoww
BUNE YAAA???  ;) kuzu sana bi öneri sagopa veya ceza dinleme
taş gibi barış manço, barış akarsu, cem karaca, mozart ya da piyano ve gitar melodieri warkene... ;) :)

C

chatlaq

Kullanıcı
1 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:) rapte qüzeL rapçi oLarak tavsiye ederim :) :) saqo nun şarkıLarıda güsel biraz karışık ama qüzeL :)

I

içtnlik

Kullanıcı
17 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
paylaşımlarınız için tesekkurler

B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
Bilgesu' Alıntı:
rapte insanın kafası karışıo
ayrıca bana kalırsa
saçma saçma sözler uydurup
sırf kafiye olsun die yoww yoww
BUNE YAAA???  ;) kuzu sana bi öneri sagopa veya ceza dinleme
taş gibi barış manço, barış akarsu, cem karaca, mozart ya da piyano ve gitar melodieri warkene... ;) :)
dinlemediğimi nerden biliyosun.ben her türden dinliyorum.ayrıca ben rap dinlediğime dair bişey demedim sadece ıq yu artırdığını söyledim..yinede tavsiyen için sağol.