Ben

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan benx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benx

Kullanıcı
Slm Ben geldim

Adım Barış

Öss adayı birisiyim ve bu site bana oldukca bilgiler veriyor cok sevdim güzel bir site gerçekten Ellerinize Emeklerinize Sağlık....

herkese merhaba ben yagmur,
aranıza arkadasım sayesinde katıldım sitenizi incelemeye zamanım olmadı güzele benziyor ;)
görüşmek üzere,

yagmur7' Alıntı:
aranıza arkadasım sayesinde katıldım sitenizi incelemeye zamanım olmadı güzele benziyor ;)
görüşmek üzere,

Sen de hoşgeldin yağmur7. Yeni Katılanlar bölümünde kendine bir sayfa açabilirsin arkadaşlarımızla tanışmak için.

dideM' Alıntı:
yagmur7' Alıntı:
görüşmek üzere,

konuyla alakalı değil ama meğerse yanıtla butonuna bastığımızda üstte yazan konu başlığını değiştirince, anasayfa da başka bişey yazıyor ama tıklayınca bu konuya geliyosun (:.. karışıklığı çözdüm

Sen de hoşgeldin yağmur7. Yeni Katılanlar bölümünde kendine bir sayfa açabilirsin arkadaşlarımızla tanışmak için.

Çok Teşekkür Ederim inş herşey gönlünüze göre olur... Bu arada "Yerim Seni öss Kitabını Gerçekten Tavsiye ediyorum bu sitede duydum ve merak edip almıştım şekeri güzelmiş ayrıca :) Alırsanız Anlarsınız şekeri :=)

Geri