Ben İbrahim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lidyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lidyon

Kullanıcı
Web
www.seoteknikleri.com
Herkese Selam. Adım ibrahim. Nickim Lidyon. Afyonkarahisar ilinin Şuhut ilçesinde oturuyorum. Afyonkarahisar Cumhuriyet Anadolu Lisesi 9. sınıfta okuyorum. 10. sınıfta Yabancı Dil bölümünü seçmek istiyorum. 10 yaşımdan beri bilgisayar & web tasarım işleriyle uğraşıyorum. Şimdi liseliyim. Büyüdüm. Artık kişisel gelişim konusuna adım atmam gerekli olduğunu gördüm. Bunu da Özgür ŞAHİN'in açmış olduğu kendinigelistir.com sayesinde gerçekleştireceğim inşallah. Boş zamanlarımda kişisel gelişim konulu yazılar yazacağım foruma, kişisel gelişim kitaplarından hoşuma giden bölümleri yazağım foruma. Anlıyacağınız forumla bilgi alışverişi yapıcam.

Şimdi İbrahim kardeşinize bir hoşgeldin yok mu ?  :D

iddialı bi merhaba olmuş ibrahim :)

gelişimimiz  de bir kelime bile katkın olsa takipçin oluruz.yeter ki sen yaz ,yaz da yaz:)

İbrahim'in bu yaşta girişmiş olduğu birkaç websitesi projesi var.

Kendisini .css, .php ve grafik tasarım (photoshop) da geliştirdiğini biliyorum. Kişisel gelişime özel bir ilgisi var. Projelerinin sonunu getiremese de, girişim adına güzel örnekler sunuyor. Mutlaka bir gün başladığı işi içine sindirecek ve sonuçlandıracak.

Abisi de fakülte arkadaşlarımdan...

Ne güzel bir referans vermişsin Özgür. Temennilerine katılıyorum ve "haydi bakalım İbrahim." diyorum. :)

Merhaba ben sunaa.LİSE 2. SINIF TM(eşitağırlık)öğrencisiyim.Busiteden çok memnunum.Ayrıca verimli çalışma konusunda büyükerimden yardım istiyorum... :)

sunaa' Alıntı:
Merhaba ben sunaa.LİSE 2. SINIF TM(eşitağırlık)öğrencisiyim.Busiteden çok memnunum.Ayrıca verimli çalışma konusunda büyükerimden yardım istiyorum... :)

Hoşgeldin Suna  :)
Bu konu ile sitemizde Kişisel Gelişim ve Başarılı Kişiler bölümünde epey bir konu var faydalanabilirsiniz. :)

sunaa' Alıntı:
    sen de hoşgeldin Suna :)

Geri