Başaracaksız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emine38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hmm..gerçekten ibret alınası bi metin...çok sağol...bana da mesela artık bulunacak bişey yok gibi gelir...adamlar herşeyi bulmuş elektrik,telefon falan...bu metinden sonra düşünce tarzımı değiştiriyorum... ;)

daha önce okumuştum bu hikayeyi ama japon balığını ilk defa duydum... gerçekten çok etkileyici tşkler :)

Kesinlikle katılıyorum. Benzer benzeri çeker. Hep olumlu düşünürsek ve olacağına inanırsak mutlaka olur.

İşte the secret gerçeği arkadaslar..

Olumlu dşünün olumlu şeyleri kendinize çekeceksiniz, olumsuzluğa odaklandıgınızda ise olumsuzluklar peşinizi bırakmaz  :)  :)

The Secret kitabını okuyan bunu çok iyi bilir, olayın özü aynen bu paylaşım için çok teşekkürler emine harika bir yazıydı ;)  :)

dogrudur, insan neyi nasıl düşünürse öyle yapar..ibretlikk bi hikaye..teşkkrler..

Sitededi galipaa okudun bii söz vadıı "İnsanın elleri hayal ettiklerini olusturur" gibisinden bisiidii... :-\

Biz aslında yaptıklarımız kadar mıyız yoksa daha fazlası yapabilir miyiz? Belki biz inandığımızdan çok daha fazlası yapabiliriz; yaptıklarımızın çok üstünde olanı. Belki biz gerçekte olan biz değilizdir..
:'( :'( çok güzel

Arkadaşlar hepinizin degerli yorumları için ayrı ayrı içtenlikle teşekkür ederim.Gönlünüzde yaşama sevinci eksilmemesi ümidiyle saygı ve sevgilerimle.

gerçektende çok güsel bir paylaşım bizi ayağa kaldırması gerek bu olayın bence başaracağımıza inandıktan sonra zaten belli bi yol almış oluyoruz ama ben bu sözden çok etkilendim;
''inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın!''
çok teşekkürler ;)

Geri