Başaracaksız

• Konbuyu başlatan emine38
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde emine38 tarafından oluşturulan Başaracaksız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,616 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Başaracaksız
Konbuyu başlatan emine38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan feride kar
S

sSeLiMm

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
hmm..gerçekten ibret alınası bi metin...çok sağol...bana da mesela artık bulunacak bişey yok gibi gelir...adamlar herşeyi bulmuş elektrik,telefon falan...bu metinden sonra düşünce tarzımı değiştiriyorum... ;)

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Paylaşımın İçin Teşekkürler..

F

fıstık

daha önce okumuştum bu hikayeyi ama japon balığını ilk defa duydum... gerçekten çok etkileyici tşkler :)

tigerlook21

tigerlook21

Kullanıcı
3 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
buna benzer payaşımları merakla bekliyor ve takip ediyorum..TEŞEKKÜRLER EMİNE arkadaşım.. :D

Z

zeynepayik

Kullanıcı
24 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Kesinlikle katılıyorum. Benzer benzeri çeker. Hep olumlu düşünürsek ve olacağına inanırsak mutlaka olur.

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
İşte the secret gerçeği arkadaslar..

Olumlu dşünün olumlu şeyleri kendinize çekeceksiniz, olumsuzluğa odaklandıgınızda ise olumsuzluklar peşinizi bırakmaz  :)  :)

The Secret kitabını okuyan bunu çok iyi bilir, olayın özü aynen bu paylaşım için çok teşekkürler emine harika bir yazıydı ;)  :)

Y

ya.ser01

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
çok hoş ßr yazıydı yaa acaßa ßu ßr qerçekmi :)

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
dogrudur, insan neyi nasıl düşünürse öyle yapar..ibretlikk bi hikaye..teşkkrler..

P

Paradoks

Sitededi galipaa okudun bii söz vadıı "İnsanın elleri hayal ettiklerini olusturur" gibisinden bisiidii... :-\

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
Biz aslında yaptıklarımız kadar mıyız yoksa daha fazlası yapabilir miyiz? Belki biz inandığımızdan çok daha fazlası yapabiliriz; yaptıklarımızın çok üstünde olanı. Belki biz gerçekte olan biz değilizdir..
:'( :'( çok güzel

E

emine38

Kullanıcı
5 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
Arkadaşlar hepinizin degerli yorumları için ayrı ayrı içtenlikle teşekkür ederim.Gönlünüzde yaşama sevinci eksilmemesi ümidiyle saygı ve sevgilerimle.

E

eftalya_er

Kullanıcı
19 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkürler paylaşım için yüreğine sağlık

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
TEŞEKÜRLER BU GÜZEL PAYLAŞIM  VE BİLGİLENDİRME İÇİN :)

A

ayben

gerçektende çok güsel bir paylaşım bizi ayağa kaldırması gerek bu olayın bence başaracağımıza inandıktan sonra zaten belli bi yol almış oluyoruz ama ben bu sözden çok etkilendim;
''inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın!''
çok teşekkürler ;)