hmm..gerçekten ibret alınası bi metin...çok sağol...bana da mesela artık bulunacak bişey yok gibi gelir...adamlar herşeyi bulmuş elektrik,telefon falan...bu metinden sonra düşünce tarzımı değiştiriyorum...
Biz aslında yaptıklarımız kadar mıyız yoksa daha fazlası yapabilir miyiz? Belki biz inandığımızdan çok daha fazlası yapabiliriz; yaptıklarımızın çok üstünde olanı. Belki biz gerçekte olan biz değilizdir.. :'( :'( çok güzel
gerçektende çok güsel bir paylaşım bizi ayağa kaldırması gerek bu olayın bence başaracağımıza inandıktan sonra zaten belli bi yol almış oluyoruz ama ben bu sözden çok etkilendim; ''inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın!'' çok teşekkürler
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.