BAŞARACAĞIM...

• Konbuyu başlatan drtanerengin
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde drtanerengin tarafından oluşturulan BAŞARACAĞIM... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 58,772 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı BAŞARACAĞIM...
Konbuyu başlatan drtanerengin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aralhan
D

drtanerengin

Kullanıcı
19 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bugun bir stajımı daha bitirdim. Intern olmama 4 staj kaldı. OKul bitecek adından TUS ama kazanacağım KVC yi :D

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
benim meslekle ilgili bi hayalim yok hukuk okuyorum ama karambole ne olacağım az çok belli amacım ise birini sevmek ama öyle bir sevgi ki efsane olsun dilden dile dolaşsın insanların gönlünde yer etsin herkes bilsin kavuşup kavuşamamak önemli değil benim için. . yanmak istiyorum ben yanmak. . 

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
 bunun için ne yaptım? hiçbir şey ki sanırım yapılabilecek birşeyde yok bekliyorum sadece de hep bekliyordum zaten. . anlatamıyorum gene saçmaladım

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
tabi benim başarmak istediğim bir sürü şey var bunları yapmak o kadarda kolay olmuyor bunun için kendime bu sözleri hep tekrarlıyorum ve başaracağım diyorum.(bir gün mutlaka tutumu;başarısız değilim sadece şimdilik başarılı olmuş değilim.bir gün mutlaka bir şekilde istediğimi yapacağım başarım gelecekte beni bekliyor.herşeye rağmen durmak yok içimden gelen güçle yola devam.

O

ozy24

Kullanıcı
18 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ebru' Alıntı:
Son düzenlemelerden sonra;
Bende mezara girmeden emekli olup,emekli maaşımı dünya gözüyle,çalışmadan almak istiyorum
ama inanıyorum,başaracağım :p
en güzeli buydu bence  ;D gerçekten zor bir hedef  ;)

E

efe_09540

Kullanıcı
3 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Şu an memururm ama ben yakınada çok başarılı bir ticaret adamı olcağım...

muratasoy

muratasoy

Kullanıcı
6 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
acaba hiç steve jobs, muhtar kent gibi girişimcilerin hayat öykülerini okudunuz mu? Gerçekten bölüm seçiminde beni çok etkilemişlerdir. Onlar gibi büyük bir girişimci olmak istiyorum. Şunu biliyorum ilk hedefim kendimi geliştirmem. Motivasyon için araştırma yapıyorum ve şuan aranızdayım :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
ozy24' Alıntı:
Ebru' Alıntı:
Son düzenlemelerden sonra;
Bende mezara girmeden emekli olup,emekli maaşımı dünya gözüyle,çalışmadan almak istiyorum
ama inanıyorum,başaracağım :p
en güzeli buydu bence  ;D gerçekten zor bir hedef  ;)

Teşekkür ederim,hedef zor ama inanıyorum,kendime güveniyorum,azimliyim,başaracağım
Birgün o kuyrukta bende olacağım ;D

sabotaj46

sabotaj46

Kullanıcı
21 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
Hepinizinki de güzel ama benımkı bıraz daha buyuk

Bende inşallah askeri liseye sonra askeri akademiye ve sonrada vatanıma milletime sadık bir komutan(orgeneral, general  :eek: ) olarak vatanım için çalışmak istiyorum ve bunun için sınavlara çok çalıştım sınava girdim ve sonucu beklıyorum sonuçlar bellı olunca sevincem mi  ,üzülcem mi? belli olacak  eğer kazanırsam hayallerime ulaşmış olucam.
Sizlerede Başarılar. :D

A

aralhan

Kullanıcı
15 Haz 2012
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Merhaba Arkadaşlar;

Başarmanın kelime anlamı nedir önce onu bilmek gerekir. Bizler hep en çok hoşumuza giden şeylerin hayallerini kurarız bu hayaller sürekli değişir.İnsan önce ne yapmak istediğini çok iyi anlamalı ve bu nu hayata geçirebilmek içinde her gün kendine hedefine ulaşabilmek adına yeni hedefler belirlemeli ve her hedefi geçtiğinde 1 adım daha yaklaştığını hissetmeli.