recep_benli' Alıntı:Bu ülkede herkesin iki mesleği var. Birincisi hayatını idame ettiği mesleği, diğeri de "şairlik..." Herkes şiir yazar herkes şairlik taslar.. Cahit Zarifoğlu "artist milletiz" der ya aynen öyle. Ne yani? Şimdi bu yazılanlar şiir mi? İlkokulda şiir yazan çocuklar olur ya onlardan herhangi birinin herhangi bir şiirinden hiç farklı değil... Yetenekli olunabilir, şairlik kabiliyeti olabilir bir insanın ama bunu bu kadar da "ayağa düşürmez.." Kardeşim, akadaşım sen şairliği ayağa düşürmüşsün resmen... Ne diyeyim bunca "gaz" veren olduktan sonra senden şair falan olmaz... Eğer şair olmak istiyorsan ille de, "gaza" gelme ve yazdıklarının değerini bir edebiyat dergisinde ölç... Pek çok dergi var... Gönder değerlendirilsin eleştirilsin şiirin... Neyse umaırm kırılmazsın. Şairler, şair adayıyken eleştiriye açık oldukları ölçüde "şair" olbildiler, unutma kardeşim...
maxMESA' Alıntı:recep_benli' Alıntı:Bu ülkede herkesin iki mesleği var. Birincisi hayatını idame ettiği mesleği, diğeri de "şairlik..." Herkes şiir yazar herkes şairlik taslar.. Cahit Zarifoğlu "artist milletiz" der ya aynen öyle. Ne yani? Şimdi bu yazılanlar şiir mi? İlkokulda şiir yazan çocuklar olur ya onlardan herhangi birinin herhangi bir şiirinden hiç farklı değil... Yetenekli olunabilir, şairlik kabiliyeti olabilir bir insanın ama bunu bu kadar da "ayağa düşürmez.." Kardeşim, akadaşım sen şairliği ayağa düşürmüşsün resmen... Ne diyeyim bunca "gaz" veren olduktan sonra senden şair falan olmaz... Eğer şair olmak istiyorsan ille de, "gaza" gelme ve yazdıklarının değerini bir edebiyat dergisinde ölç... Pek çok dergi var... Gönder değerlendirilsin eleştirilsin şiirin... Neyse umaırm kırılmazsın. Şairler, şair adayıyken eleştiriye açık oldukları ölçüde "şair" olbildiler, unutma kardeşim...
Seni haddini bilmek konusuna alalım bi oku sonra yorumla![]()
nil.dilek' Alıntı:maxMESA' Alıntı:recep_benli' Alıntı:Bu ülkede herkesin iki mesleği var. Birincisi hayatını idame ettiği mesleği, diğeri de "şairlik..." Herkes şiir yazar herkes şairlik taslar.. Cahit Zarifoğlu "artist milletiz" der ya aynen öyle. Ne yani? Şimdi bu yazılanlar şiir mi? İlkokulda şiir yazan çocuklar olur ya onlardan herhangi birinin herhangi bir şiirinden hiç farklı değil... Yetenekli olunabilir, şairlik kabiliyeti olabilir bir insanın ama bunu bu kadar da "ayağa düşürmez.." Kardeşim, akadaşım sen şairliği ayağa düşürmüşsün resmen... Ne diyeyim bunca "gaz" veren olduktan sonra senden şair falan olmaz... Eğer şair olmak istiyorsan ille de, "gaza" gelme ve yazdıklarının değerini bir edebiyat dergisinde ölç... Pek çok dergi var... Gönder değerlendirilsin eleştirilsin şiirin... Neyse umaırm kırılmazsın. Şairler, şair adayıyken eleştiriye açık oldukları ölçüde "şair" olbildiler, unutma kardeşim...
Seni haddini bilmek konusuna alalım bi oku sonra yorumla![]()
Arkadaş gerginlik çıkarmayamı çalışıyor anlamadım ama herkez şiir yazar demişin herkez şiir yazamaz herkez birşeyler karalar ben şiir yazamam ismin harflarınden anlamsızda olsa dörtlükler çıkaramam arkadaş hiç olmazsa anlamlı şeyler döktürüyor...
kevser gür' Alıntı:Besteciğim buda sana...
Belkide sen benim son aşkımsın...
Evet bunu hissedebiliyorum sanki gözlerinin icinde ben varım..
Seviyorum binlerce kez icimden gele gele kokunu çekiyorum içime...
Tüm benliğimle hissediyorum ...
Elveda diyorum tüm acılarıma sonsuza kadar sen olmak için sevgilim...

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.