AYRILDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALABİLMEK MÜMKÜNMÜ!!!!

Ben de eski sevgiliden dost olmayacağına inananlardanım.Karşı taraf istese bile ben buna genelde müsade etmemeye çalışırım.Önlem olarak telefon numaralarımı değiştirip,ortak arkadaş çevresinden uzak duruyorum ve geride iz kalmamasına önem gösteriyorum.

Belki biraz acımasızca ama unutmak için ben başka bi yöntem bulamadım :-[

m.abali , seninle aynı görüşteyim bende, eğer birini gerçekten unutmak istiyosan hiç görüşmemek en mantıklısı. Hadi görüştün diyelim, ne konuşcaksınki, eski defterler durmadan açılcak, tartışılcak, bu arkadaşlıktan hayır gelirmi, bi de bi arkadaşlıktan sevgili boyutuna geçebilir, ama sevgililikten arkadaşığa geçiş biraz zor

BENCE BU İNSANA BAĞLIDIR SEN VE KARŞINDAKİ OLGUN İNSANLARSANIZ TABİ Kİ DE DOST KALABİLİRSİNİZZ. SONUÇTA O BİR ŞEYLERİ PAYLAŞTIĞIN  İNSAN DÜŞMANIN DEİL. BENCE DOST KALINABİLİR :)

kesinikle kalınmaz kalabilirim diyende kendisini kandırır..... ya insan karşılıksız aşk yaşadığı insanla bile arkadaş gözüyle bakamazken güzel duyguları paylaştığı bir insana nasıl arkadaşım diyebilir iki taraf içinde böyledir bu durum hiç görmemek en iyisi.....

Eski dostan düsman olmaz :-\ Yaaa.. arkadaslar fikirlerinize saygı duyuyorum fakat neden o sahısla arkadas kalabilmek mümkün olmasın. Sonucta siz onunla gecirdiginiz zaman icerisinde bazı seyleri paylasmıssınızdır aranızdaki iliskinin bitmesi sizi karsılıklı cephe acmanızı gerektirmez diye düsünüyorumm... Haa.. eminim simdi sorarsınız ne yani yine hic birsey olmamıs gibi devam mı ederlim. Hayır meraba - meraba bu kadar icli dıslı olmanıza gerek yok.. ;) Hayatta en cokk.. korktuklarımın arasında yer alır bir kisinin bana nefret beslemesi..

burda nefret edelim demiyoruz görüşmüyorsan illa nefret ediyor olmuyorsun ki sadece o insanla aynı ortamda olmamak yakın olmamak en iyisi.... yani arkadaşım demek o kadar şeyden sonra zor nefret çok farklı ve yanlış kesinikle tabiii kötü ayrılanda oluyordur ama öyle olmamalı ben iyi ayrılmaktan yanayım her zaman

Tabiki iliski nasıl baslamıssa eger bitirmeyide düsünüyorsanız öyle bitirmeliyiz.. Yani o sahıstan kacmayı gerektirmez söylemistim daha önce meraba - meraba bu kadar.. uzatmanın manası yok.. ;)

ya o meraba merabalar da bazen uzuyo be alican :) uzatmanın manası yokta işte o zamanda muhabbet uzuyo yine aynı kapıyo çıkıyo görüsüyosun işte buda pek iyi olmuyor :)

kesınlıkle annadım arkadas olunmuooo olmayıda denemeyın benje..hemde yenı ayrılmışken sakın ha aman dıkkatt ! ! !

AYRILDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALABİLMEK MÜMKÜNMÜ!!!!
Durumlara bağlı  ;)

Geri