AYRILDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALABİLMEK MÜMKÜNMÜ!!!!

• Konbuyu başlatan tatlisurup
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde tatlisurup tarafından oluşturulan AYRILDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALABİLMEK MÜMKÜNMÜ!!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,135 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı AYRILDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALABİLMEK MÜMKÜNMÜ!!!!
Konbuyu başlatan tatlisurup
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turtur
Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bencede kalınmaz kalınmamalıda yani en azından ben kalmak istemem

Y

yeliz35

Kullanıcı
2 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
bence mümkün bu.5 senelik bi ilişkiyi arkadaşlığa çevirebildik.sevgilimi kaybettim ama çok iyi bi dost kazandım.ne mutlu bana...

A

aslı hemşire

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
karabük
yeliz35' Alıntı:
bence mümkün bu.5 senelik bi ilişkiyi arkadaşlığa çevirebildik.sevgilimi kaybettim ama çok iyi bi dost kazandım.ne mutlu bana...
evet ne mutlu sana ama ben arkadaş kalmak istemem

L

lilaslmn

sizi bilmem ama ayrıldığım insanla arkadaş kalabilenlerdenim ben.. :)

A

aslı hemşire

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
karabük
arkadaş kalmak karşılıklı olacak birşey.yani karşı taraf hala eski duygular içerisinde ise şahsen ben arkadaş kalmak istemem

L

lilaslmn

hiçbir ilişki tek taraflı başlamadığına göre,tek taraflı bitmeyecektir elbet..dolayısıyla hayatımıza giren erkek ya da kadın bizim yansımamız olduğuna göre neden düşmanca bir ayrılık olsun ki bitişler.. :)

A

aslı hemşire

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
karabük
ben düşmanca bi ayrılığı kast etmemiştim yanlış anlaşılmışsam özür.karşılıklı ayrılınmış olabilir evet ama bazen karşı taraf eski duygularında israrcı davranabiliyor ve insan ister istemez sınır koyuyor yada görüşmeyi kesiyor.en doğrusu da bu diye düşünüyorum ;)

Y

yeliz35

Kullanıcı
2 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
evet aslında bu karşı tarafa da bağlı.gerçekten her iki tarafta istiyosa mümkün bu.yoksa sen istediğin kadar mücadele et arkadaş kalabilmek için.boş.ama siz ne olursa olsun ister sevgilim ister arkadaşım olsun ama bi şekilde hayatımda kalsın diosanız onu bilemem

Ç

çisse

Kullanıcı
22 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
walla benim için bitmişse ister o ayrılmış ister ben ayrılmış olayım kesinlikle silerim kafamdan duygusal anlamda ki bu zamana kadar da çok yaşadım yani tabiki ole sıkı-fıkı arkadaş olunmuyor ki sizin de dediğiniz gibi olunmaz,ama ben sosyal arkadaş olarak görüşüyorum mesela..

G

gurbetci_kiz

Kullanıcı
20 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Güle baska bir isim versen farkli kokarmi?? :dusun

Y

yağmur sezgi

Kullanıcı
8 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
arkadas kalmak bana garip geliyo. sonucta beraberken cok sey paylasıyosunuz size ozel.sonra yasadıklarınız konustuklarınız ozel biriyle olduğu için ozel anılardır bence ve bunlar kalbinde iz bırakırken sen hala nasıl arkadasız diyebilirsinki ki bu koskocaman bir yalandır..:)yada iz bırakmıyosa sen zaten arkadassındır ozel bir cabaya gerek yok. ;)

S

sevgimm

Kullanıcı
22 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
KARTAL
arkdaşlar çok samimi bir cvp vereyimmi eger ayrılmışsanız sakın bir daaha ark. kalmaya çalışmayın başaramazsınız
ben kendimden biliyorum arkdaş kalmak istedik olmadı başaramadık çünkü hala yan yanayken titriyor birbirimize sarılmamak için zor tutuyorduk kendimizi ve sonun da olann oluyor aşk gözlerde başlıyor kalbe iniyor :)))
yanii bizbarıştıkk ayrı kalmayı başaramadık şimdi o kadar mutluyuzki iyiki onu seviyrum iyiki o benim hayatımdaa sizetavsiyemm arkdaş kalmak istemeyin sadece tekrar barışmak için arkdaş kalmayı teklif edin hehehhe:)))))

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
aslında birini sevmenizin nedeni zaten onun belirli özelliklerini beğenmemiz...Keşke kalınabilse o zaman güzel vakit geçirebiliceğimiz bi arkadaşımız daha olurdu...Yalnız ben kendi adıma beceremem içimde bişi kalmamış olsa da...

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
sevgimm' Alıntı:
arkdaşlar çok samimi bir cvp vereyimmi eger ayrılmışsanız sakın bir daaha ark. kalmaya çalışmayın başaramazsınız
ben kendimden biliyorum arkdaş kalmak istedik olmadı başaramadık çünkü hala yan yanayken titriyor birbirimize sarılmamak için zor tutuyorduk kendimizi ve sonun da olann oluyor aşk gözlerde başlıyor kalbe iniyor :)))
yanii bizbarıştıkk ayrı kalmayı başaramadık şimdi o kadar mutluyuzki iyiki onu seviyrum iyiki o benim hayatımdaa sizetavsiyemm arkdaş kalmak istemeyin sadece tekrar barışmak için arkdaş kalmayı teklif edin hehehhe:)))))
Güzelmiş gerçekten :) :)

G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
kesinlikle mümkün değil
yaşamadım Allah kimseye de yaşatmasın ama biraz zor gözüküyor

T

tugcebaysall

Kullanıcı
5 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bencede olmaz.Ben çok olur diye ısrar ettim,arkadaş kalmaya çalıştım.Ama bir yerden sonra kopuyor.Anlıyosunuzki sadece kendinizi kandırıyosunuz.Biten şey bitmiş gitmiştir diyebilmek en güzeli bence  :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
2 tarafta arkadaş kalmak istiyorsa belki uzun vadede arkadaşlık olmaz ama taraflardan biri hala seviyorsa bence bu arkadaşlığın süresi dahada uzun sürebilir..en son ben 1.5 sene birlikte olduğum kız arkadaşımla ayrıldıktan sonra, yıllar geçip tekrardan onun bana ulaşması sonucu arkadaş oldum...o hala birşeyler istese de ben dengeyi tutmaya çalışıyorum.ama dışarda görüşmüyorum..bence "EVET" kalınabilir ama yüzyüze görüşmelere dikkat  :)
ayrıca "kalınamaz" diyen arkadaşlarımada katılmıyorum..bence bu biraz kişisel birşey..oyüzden kesin konuşmamak lazım  ;)