AYRILDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALABİLMEK MÜMKÜNMÜ!!!!

• Konbuyu başlatan tatlisurup
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde tatlisurup tarafından oluşturulan AYRILDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALABİLMEK MÜMKÜNMÜ!!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,135 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı AYRILDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALABİLMEK MÜMKÜNMÜ!!!!
Konbuyu başlatan tatlisurup
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turtur
U

UğurOnur

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
sterious' Alıntı:
çok doğru anlatılmış
ama benim için çooook zor...
bu cümlenden anladığım şey eğer yazdığım ilk fikirse...
Yanlış yoldasın arkadaşım...O şekilde arkadaş kalmak
bir teselli olamaz asla olamaz...Sadece kendine eziyet olur
Varya çin işkenceleri hafif kalır bu durumun yanında...
Herşeyin fazlası zarar....Bu tarz şeyler maneviyatı öldürür...

S

senarist081

Nasıl ve de ne şekilde ayrıldığınıza bağlı desem?Ama ayrıldıktan sonra ben ne arkadaş ne de dost olarak kalana pek rastlamadım..Çünkü bu çok zor bir olay,onca duygu yoğunluğunun ardından araya giren resmiyet her şeyi tuz biber ediyor...Bence hiç denemeyin derim giden gitmiştir kalan sağlar ise bizim!!!

K

Kardelen

evet söz sırası bende 
arkadaşlar şayet severek ayrıldı iseniz kesinlikle
arakadaş kalınması taraftarına karşıyım...Bu sizi yer bitirir.Aynı
kendini yavaş yavaş zehirlemek gibi bişey.Sonunda ölüm olsa
güzel ama öyle olmuyo işte eriyip bitiyorsunuz ama hala canlı
kalıyorsunuz.O yüzden kesinlikle hayır diyorum.Arkadaş oluyorsunuz
onu bir başkasıyla görmeye razı oluyorsunuz,bir başkasını sevmesini
izliyorsunuz onun ağzından dinliyorsunuz...Bunlar insanı bitiren duygular.
Ha ama birbirinize olan sevginiz bitmişse de ayrılmış iseniz arkadaş olabilirsiniz
evet bunda bir sıkıntı yok.Ama sadece adı arkadaş olur.Çok yakın olamazsınız
yine de.Sırdaş olamazsınız.Dertlerinizi paylaşamazsınız.Özelinizi anlatamazsınız.
Sadece adı arkadaşlıktır.Derler ya medeni iki insan işte o şekilde.  Ya zaten
gerek te yok bence arkadaş olmaya bir ayrılık yaşanmışsa bazı şeylerin geride
kalması gerekir olaylarla birlikte.Sağlıklı bir ilişki yürümemişse sağlıklı bir arkadaşlık
zor yürür.Hep soru işaretleri kalır...

kesinlikle bu düşüncelere katılıyorum uğur fakat bazen insan sevdiğini görmek için razı geliyo ama dediğin gibi çin işkencesi hafif kalıyo en iyiisi herşeyi yok saymak hiç olmamış saymak çünkü arkadaş kalınmaz kalsanda iiki tarafta seviyosa son hep aynı sarbaşa filmi tekrar tekrar bu daha acı heralde bu yüzden bencede kalınmaz sevdiğinizi bir saniye görmek için bile olsaa...

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
kesinlikle bu düşüncelere katılıyorum uğur fakat bazen insan sevdiğini görmek için razı geliyo ama dediğin gibi çin işkencesi hafif kalıyo en iyiisi herşeyi yok saymak hiç olmamış saymak çünkü arkadaş kalınmaz kalsanda iiki tarafta seviyosa son hep aynı sarbaşa filmi tekrar tekrar bu daha acı heralde bu yüzden bencede kalınmaz sevdiğinizi bir saniye görmek için bile olsaa...

çok doğru en iyisi uzak durmak...

K

kamuran

Arkadaş ve dostlar, hayatımızda sevdiğimiz insanın konumundan farklı yerlerde.  ???
Ayrıldığında insanlar birbirlerine saygılı davranmayı başarmaya çalışmalı, ancak dost-arkadaş olunabileceğini sanmıyorum.

S

suda

Kullanıcı
20 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
arkadaş kalabilene ne mutlu desteklerim de ve kıskanmamaya zor da olsa anlamaya çalışırım.benim başımada geldi.ilk başta kafam iyice karıştı sonra sonra durumun sadece arkadaşlık olduğunu görünce, insan kendine kızıyor açıkcası, utandım.bu konuda olgunlaşmak şart çünkü hayatta her şey olabiliyor yoksa bir çuval inciri mahvedebiliriz.şöyle düşünün siz sevgilinizle ayrıldınız ve arkadaş kalmayı becerebildiniz.hayatınıza giren insan devamlı bu konuda sorun çıkarıyor siz ise dostluğun kıymetini anlatmaktan çok bir ilişkiniz olmadığını anlatıyorsunuz çok yorucu bir iş.bir süre sonra ise olay güven meselesine dönüyor sonra falan filan...bu gibi durumlarda yazdığım gibi bir çuval inciri mahvetmeden aldatılan taraf biz olmayacağımızı bilmek.

C

cnslmst

UğurOnur' Alıntı:
evet söz sırası bende  :)
arkadaşlar şayet severek ayrıldı iseniz kesinlikle
arakadaş kalınması taraftarına karşıyım...Bu sizi yer bitirir.Aynı
kendini yavaş yavaş zehirlemek gibi bişey.Sonunda ölüm olsa
güzel ama öyle olmuyo işte eriyip bitiyorsunuz ama hala canlı
kalıyorsunuz.O yüzden kesinlikle hayır diyorum.Arkadaş oluyorsunuz
onu bir başkasıyla görmeye razı oluyorsunuz,bir başkasını sevmesini
izliyorsunuz onun ağzından dinliyorsunuz...Bunlar insanı bitiren duygular.
Ha ama birbirinize olan sevginiz bitmişse de ayrılmış iseniz arkadaş olabilirsiniz
evet bunda bir sıkıntı yok.Ama sadece adı arkadaş olur.Çok yakın olamazsınız
yine de.Sırdaş olamazsınız.Dertlerinizi paylaşamazsınız.Özelinizi anlatamazsınız.
Sadece adı arkadaşlıktır.Derler ya medeni iki insan işte o şekilde.  :-\ Ya zaten
gerek te yok bence arkadaş olmaya bir ayrılık yaşanmışsa bazı şeylerin geride
kalması gerekir olaylarla birlikte.Sağlıklı bir ilişki yürümemişse sağlıklı bir arkadaşlık
zor yürür.Hep soru işaretleri kalır...
haklısın uğur sana katılıyorum,  Sağlıklı bir ilişki yürümemişse sağlıklı bir arkadaşlık
zor yürür...

B

beyaz_zambak

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
düzce
bencede ayrıldıktan sonra arkadaş kalabilmek mümkün değil...

M

miladves

Kullanıcı
5 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
DOSTUM BUNU BASRABILECEK  BİRİYLEN KARŞILAŞMADIM  DAHA

gülsümaltındiş

gülsümaltındiş

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
birazda ayrılık sebebine bağlı seven için çok zor bi durum arkadaş olarak kalmakda diğer taraf için sorun değildir ...

T

turna233

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
bence ayrılığı isteyen tarsf için sorun değildir arkadaş kalabilmek.istiyorsa büyük bir ihtimalle sevmiyordur demektir.arkadaşlığı çok rahat kabul eder.ama seven taraf için hiçte uygun değil arkadaş kalmak.yapamaz o.incinir,kırılır.en iyisi bir daha hiç karşılaşmamak :)

Y

yağmureal

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
kesinlikle kalınamaz

S

selda

Arkadaşlar bende yorum yapamıcam ::)
hiç başıma gelmedi :)
ama arkadaş kalabilmek büyük marifettir bence :D

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
ayrıldıktan sonra biriyle arkadaş kalmak şu şekilde olur
birlikteyken çok iyi anlaştığın,çok sevdiğini zannettiğin birini ayrıldıktan sonra aslında hiç sevmediğini anlıyorsan ve aşka dair bir şey kalmamışsa işte o zaman arkadaş olunur.hem böylece çok iyi anlaştığın bir arkadaş kaybedilmemiş olunur ama tabi bunun şartı hala aşkın olmamaısı.
eğer severek ayrılma olmuşsa ,işte o zaman bu durum söz konusu olmayabilir

boydak

boydak

Kullanıcı
22 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu tamamen kültür meselesi .Mahallenin iki gence bir birine aşık ve deliler gibi seviyor.Ancak anlaşamayıp ayrılarak, arkadaş olarak kalalım diyorlar.Bu kıza bir başka erkek sıkıyorsa arkadaşlık teklif etsin, biraz zor.En azınidan kısa vadede.Çünkü ayrılan erkek uzaktan da olsa ayrıldığı kıza hala sahiplik duymaktadır.Ayrılan insanlar bir birini gördüğü sürece,iki dost olarak kalamazlar.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
ayrıldıktan sonra arkadaş kalmak bence olmamalı çünkü bir taraf her zaman bunu başaramayabilir başarmış gibi gözükür ama olmaz çünkü paylaştığınız bazı özel şeyler oluyor ve ister istemez ayrılık bu duyguları incitiyor birde arkadaşlık kavramı başka bir şey sevgili başka bir şey

ardagul

ardagul

Kullanıcı
9 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
switzerland
Bence arkadas kalabilmek veye kalama mak ayrilik sebebine bagli.Ikili arasindaki anlasmazlik ise eger neden,kesinlikle arkadas kalinmaz .oyle dusunulse de surmez;ama onlarin disinda bir seyse eger[ailevi ,maddi,vb.]seylerse kalinbilir.

S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
CaspeR' Alıntı:
Değerinide Bilmek Gerekir Aşkın! ;)
CaspeR' Alıntı:
İllaki Sevmek En derinden gelendir birazcıkta Olsa Önemsememiz Lazim dimi ama ???
sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.
Bülent' Alıntı:
Eş (sevgili), en iyi arkadaştır.
Ayrılma kararı aldıysan eğer, arkadaşlığın bitmiş demektir.
kalınmaz ve kalınmamalı bence..