H
Harun
Kullanıcı
Sağol ama ben o gün çalışıyor olacağım büyük ihtimalle . haftasonu olursa gelirimZynep' Alıntı:Çok teşekkürler Harun. Gel ısmarlayayım sana...
Sağol ama ben o gün çalışıyor olacağım büyük ihtimalle . haftasonu olursa gelirimZynep' Alıntı:Çok teşekkürler Harun. Gel ısmarlayayım sana...
Bravo bu yoruma,tebrik ederim sizi syn.Çok güzel değinmişsiniz.syn' Alıntı:Arkadaşlar izlemeden önyargıda bulunmak bence çok kolay. Ama filmi izledim ve izleyen biri olarak ,filmin gereğinden fazla eleştirildiğini düşünüyorum.Öncelikle şunu belirtmeliyim Atatürk'e , Ata'ma sevgim ve saygım sınır tanımaz .Ve filmi izledikten sonra da bu değişmedi.Belki eleştirilecek tarafı olan bir belgesel ama lütfen izlemeden ,başkalarının yorumlarından izlenimle oluşan önyargılarla dolu ,yorumlar yapmayalım . Böylece başkalarını da etkilemiş olmayız.
Haberlere yetişemedim ama Can Dündar'ı bir kalemde harcıyorlar gibi geldi.Feveran Estomp' Alıntı:Bu gün filmlin izleyen çocuklar üzerinde ki etkisini Uğur Dündar sayesinde haberlerde izledim. Tahmin ettiğim gibi tam bir fiyasko..
Çocuk ailesinden etkileniyor buna tamam, filmi yorumluyor ailesi haklı çıkıyor!!!! Kendine göre tabii! Ama haklılar mı gerçekten? Değiller! Bunu kim öğretecek o çocuğa, nasıl düzelecek yanılgıları! Böyle filmlerle nefret eder Atatürk'den.Feveran Estomp' Alıntı:Biliyorum herkes birbirinin düşünesine saygılı zaten. : Ama bir film Mustafa Kemal Atatürk'ü bu şekilde yorumlatmamalı. Bugün bir Cumhuriyet filmi , bir Çanakkale Destanı izleyince hangimiz küçük dostumuz gibi yorumlar Atamızı.
Zaten bizim fikirlerimiz değişmiyor ama Atamızı yeni yeni tanıyan çocukların beynini yıkıyor ablacım. Ben böyle bir filmin çocuklara bu şekilde bilinç aşılamasına karşıyım. Bunu tanıdığım ve bildiğim herkesle paylaştım. Keşke gerçekleri yansıtan güzel bir film çekilseydi. Burda yorumlarımız olumlu olsaydı. Ne yazık ki başarılamadı.Dünde yazdım, bugün de yazarım, benim Atatürk konusunda görüşlerim asla değişmez, ne yapmış olursa olsun, nasıl yaşamış olursa olsun!