bjkerim' Alıntı:İnsan sevince yapılmayacak şey yok bence.. Zor olmuştur belki ama yapmış başarmış.. He ama şu anki durum ne bilmiomKadın zaten ayrılcaktık formalite icabi evliydik falan demiş.. Neyse kısaca affedebilinio. Ama kadının aldatması çok çok çok çok ters... Kadın da erkekte çok sadık olcak..
M' Alıntı:bjkerim' Alıntı:İnsan sevince yapılmayacak şey yok bence.. Zor olmuştur belki ama yapmış başarmış.. He ama şu anki durum ne bilmiomKadın zaten ayrılcaktık formalite icabi evliydik falan demiş.. Neyse kısaca affedebilinio. Ama kadının aldatması çok çok çok çok ters... Kadın da erkekte çok sadık olcak..
Sevince yapılmıcak bişey yoksa aldatmasın seviyosa sözünü tutsunÜnlülerin hayatıyla halkın yaşamının arasında dağlar fark var bnce
nil_92' Alıntı:boşuna tartışmayalım bence herkezin kendi tercihi affetmekte affetmemekte...
sana gelince sana sadece gülüyorum ;D
bjkerim' Alıntı:Yanlış deil arkadaşımBunu size yazıcaklarımla ispatlayabilirim.. Yani savunduğum düşünceleri anlamınızı sağlayabilirim. Akşama mesela
Sahura kadar tartışabilriiz
![]()
bjkerim' Alıntı:Geldim bende.. Ben benim doğrum mutlak doğru demiyorum zaten. Herkesin doğrusu kendine.. Ama kadınla erkek eşit haklara sahip deniliyo ya bence bu konuda ayrılıyoruz.. Öle bi eşitlik olamaz bu konuda.. Hadi empati kurup daha iyi anlayalım![]()
M' Alıntı:Evet seven kişi düşünmez zaten ama kadın affedilmiyosa erkek de affedilmez..Ben sadece böyle düşünmeni gerektirecek farkı söylemenı istiyodum..

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.