Aşkta Affetmek

• Konbuyu başlatan M
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde M tarafından oluşturulan Aşkta Affetmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,600 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Aşkta Affetmek
Konbuyu başlatan M
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eniseoz

Aşk Herşeyi Affeder Mi??

• Kullanılan toplam oy
    9
B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bence o zaman öle bişey düşünemezsin... Az sen Papatyam dizisini izlion mu? :D

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
İzliom ki söledim ;) Ordan örnek vericektim de ondan sordum..

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Kısaca ablacım:)
Can Babanın sözünü dinliycez hepimiz olcak bitcek :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
küçük abla diycen :)
Can baba ne diyo ki ?

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bağlanmıycaksın bir şeye öyle körü körüne. O olmazsa yaşayamam demiyceksin. Demiyceksin işte.. Yaşarsın çünkü :) Bence olay burda bitiyo.. Çok sevmiyceksin mesela o daha az severse üzülürsün. Ve genelde daha az sever seni.. Çok sevmezsen çok da acımazsın :)

Çok bağlanmak yerine bence bi tereddütünüz olmalı. Acaba diye düşünmelisiiniz ki günün birinde çok üzülmeyeseniz.. :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
aşk herşeyi affeder..ama bu konuda sadece 1 defalığna affederm ben..ondan sorası zaten intihar olur  :)

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
bjkerim' Alıntı:
Bağlanmıycaksın bir şeye öyle körü körüne. O olmazsa yaşayamam demiyceksin. Demiyceksin işte.. Yaşarsın çünkü :) Bence olay burda bitiyo.. Çok sevmiyceksin mesela o daha az severse üzülürsün. Ve genelde daha az sever seni.. Çok sevmezsen çok da acımazsın :)

Çok bağlanmak yerine bence bi tereddütünüz olmalı. Acaba diye düşünmelisiiniz ki günün birinde çok üzülmeyeseniz.. :)
İşte bu  O0
Asla AFFETMEM

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Aşk affeder ama herşeyi değil bazen dur demek gerekir turtur arkadaşımında dedği gibi sınırı bilmemek intahar olur.