Aşkta Affetmek

• Konbuyu başlatan M
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde M tarafından oluşturulan Aşkta Affetmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,600 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Aşkta Affetmek
Konbuyu başlatan M
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eniseoz

Aşk Herşeyi Affeder Mi??

• Kullanılan toplam oy
    9
N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
m'ye katılıyorum (isim neydi bu arada)

kadının aldatması terste erkeğin niye ters değil o aldatabilir yani diyosun ??

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bjkerim' Alıntı:
İnsan sevince yapılmayacak şey yok bence.. Zor olmuştur belki ama yapmış başarmış.. He ama şu anki durum ne bilmiom :D Kadın zaten ayrılcaktık formalite icabi evliydik falan demiş.. Neyse kısaca affedebilinio. Ama kadının aldatması çok çok çok çok ters... Kadın da erkekte çok sadık olcak..

Sevince yapılmıcak bişey yoksa  aldatmasın seviyosa sözünü tutsun  :mad: Ünlülerin  hayatıyla halkın yaşamının arasında dağlar fark var bnce

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
M' Alıntı:
bjkerim' Alıntı:
İnsan sevince yapılmayacak şey yok bence.. Zor olmuştur belki ama yapmış başarmış.. He ama şu anki durum ne bilmiom :D Kadın zaten ayrılcaktık formalite icabi evliydik falan demiş.. Neyse kısaca affedebilinio. Ama kadının aldatması çok çok çok çok ters... Kadın da erkekte çok sadık olcak..

Sevince yapılmıcak bişey yoksa  aldatmasın seviyosa sözünü tutsun  :mad: Ünlülerin  hayatıyla halkın yaşamının arasında dağlar fark var bnce
valla çok doğru söyledin arkandayım cnm :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
destekliyorum cnm canı gönülden  ;)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Kim ünlü ya? Adam hasta olmadan önce kaç kişi tanıyodu? Yada karısını kaç defa gördünüz? O kadar göz önünde olan bi çift deildi ki.. Bunlara hayatımızdan da çok örnek var.. Aklıma o geldiği için söledim ben onu.. İstersek sabaha kadar tartışalım haklı olduğum taraflar vardır.. Beni yenemezsiniz :p  :p

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben tanıyodum  sarkılarını sık sık duyardım radyolarda tv önunde de hastalıtan önce çıkmıştır senın dediğin gibi.. haklı yada haksız ol ben senın su lafına takıldım onun için çırpınıyorum :) Kadın aldatırsa farklı erkek aldatırsa normal bir durum..Yanlııııııııııış

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
boşuna tartışmayalım bence herkezin kendi tercihi affetmekte affetmemekte...
sana gelince sana sadece gülüyorum ;D

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
nil_92' Alıntı:
boşuna tartışmayalım bence herkezin kendi tercihi affetmekte affetmemekte...
sana gelince sana sadece gülüyorum ;D
yok kız tartışmıyoruz..Ben dediği cümleye biraz haksız buldum--Haksızlığa gelemem- :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
haklısın sen cnm :)
bende sordum ama bir cevap alamadım henüz bjkerim'den

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Yanlış deil arkadaşım :) Bunu size yazıcaklarımla ispatlayabilirim.. Yani savunduğum düşünceleri anlamınızı sağlayabilirim. Akşama mesela:D Sahura kadar tartışabilriiz :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bjkerim' Alıntı:
Yanlış deil arkadaşım :) Bunu size yazıcaklarımla ispatlayabilirim.. Yani savunduğum düşünceleri anlamınızı sağlayabilirim. Akşama mesela:D Sahura kadar tartışabilriiz :)
O zaman söyle söleyim senın doğrun baana yanlış geliyor..Belki de bir çok bayana gelebilir çünkü biz bayanlar da erkekler gibi haklara sahibiz.. Yalnız sahura kadar  ben burda duramam.. :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Geldim bende.. Ben benim doğrum mutlak doğru demiyorum zaten. Herkesin doğrusu kendine.. Ama kadınla erkek eşit haklara sahip deniliyo ya bence bu konuda ayrılıyoruz.. Öle bi eşitlik olamaz bu konuda.. Hadi empati kurup daha iyi anlayalım :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bjkerim' Alıntı:
Geldim bende.. Ben benim doğrum mutlak doğru demiyorum zaten. Herkesin doğrusu kendine.. Ama kadınla erkek eşit haklara sahip deniliyo ya bence bu konuda ayrılıyoruz.. Öle bi eşitlik olamaz bu konuda.. Hadi empati kurup daha iyi anlayalım :)
Peki nedir farklı haklara sahip olmammızı gerektirecek özellikler

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
İşte onu açıklayamıyorum :D Ama kadının aldatması olamaz... He erkekte aldatcak demiyorum.. Yanlış anlaşılmasın.. Erkek aldattı onu affedebilirsin de demiyorum. Ben sadece kadın aldatmamalı diyorum.. He ama erkek bi hata yapmıştır çok sever affet der. İnanırsan eğer erkeğin bi hakkı olduğunu da düşünüyorum. Affedilme konusunda. Ama kadın yaparsa affedilemez. En azından ben edemem :(

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sen bu durumda hem suçlu hem güçlü konumundasın.Kadınlar zaten aldatmazlar ki ikinci bi seçim düşünmezler erkekler gibi değildirler..Biz çok farklıyız 8) 

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bak burda da devreye aşk giriyo biliyormusun :) Seven insan aldatmaz... Öle günübirlik aşklardan bahsediorsanız o ayrı... Ölümüne seven aldatmaz :) Ama sevmiyorsa sadık da deilse kadın da aldatırr erkek de.. Ama konu affetmeye gelince kadın affedilmez erkek de pişman ve bi anlık gafletse onu buna yaptıran bi şansı dir hakeder die düşünüyorum...

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Evet seven kişi düşünmez zaten ama kadın affedilmiyosa erkek de affedilmez..Ben sadece böyle düşünmeni gerektirecek farkı söylemenı istiyodum..

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
M' Alıntı:
Evet seven kişi düşünmez zaten ama kadın affedilmiyosa erkek de affedilmez..Ben sadece böyle düşünmeni gerektirecek farkı söylemenı istiyodum..
Tamam şöle özetliyim o zaman. Dielim ki evlisin(belki öledir:) ) 2 tane de dünya tatlısı çocuğun var. Kocanla severek evlendiniz onunla çok mutlusun o da seninle. Herşey çok güzel yani... Ama kocan seni çok sevmesine karşın bi hata yaptı aldattı seni çokta pişman.. Seni çok seviom falan filan dio.. Naparsın boşanırmısın yoksa bi şans daha verirmisin?

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hayır ona bi şans vermem aynı hatayı ileri de tekrar yapabilceği anlamına gelir.. Çok seven bir insan aldatmayı düşünemez üstelik çocukları var yapmayın yani(=