Zynep' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:Hatta evlenecek olan arkadaşlara şunu tasviye ediyorum.kesinlikle aşk evliliği yapmayın mantık evliliği yapın
Ben daha farklı bir şey desem;
Mümkünse hiç evlenmeyin!
![]()
Hee, yarın Telli Baba'ya gidip Bülent Ersoy'un bağladığı kurdelelerin yanına bende bir eşarp filan bağlayayım hatta! Di mi Ayşem?VE mümkünse hemen evlenin diyorum!!!
Zynep' Alıntı:Hee, yarın Telli Baba'ya gidip Bülent Ersoy'un bağladığı kurdelelerin yanına bende bir eşarp filan bağlayayım hatta! Di mi Ayşem?VE mümkünse hemen evlenin diyorum!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mantık kimin umurunda!AŞK MI? MANTIK MI?
Bülent' Alıntı:Mantık kimin umurunda!AŞK MI? MANTIK MI?![]()
Peki. :-XSUNFLOWERS' Alıntı:Öyle söyleme!!!![]()
Bülent' Alıntı:Peki. :-XSUNFLOWERS' Alıntı:Öyle söyleme!!!![]()
ölüdeniz' Alıntı:Adminim siz ne dediniz?? :
Ben size malesef katılmıyorum!!!
VE mümkünse hemen evlenin diyorum!!!![]()
![]()
ZEYNEP60' Alıntı:aşk eğer sağlam temellerdeyse ve gerçek aşkını bulduysan asla bitmez
ölüdeniz' Alıntı:ZEYNEP60' Alıntı:aşk eğer sağlam temellerdeyse ve gerçek aşkını bulduysan asla bitmez
Çok sağlam temeller bile depreme dayanamıyor yani her şey bir gün son buluyor
Abi ben her zaman diyom peri gibisi yok döndü dolaştı bana hak verdi teşekkürler su perisi![]()
su perisi' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:ZEYNEP60' Alıntı:aşk eğer sağlam temellerdeyse ve gerçek aşkını bulduysan asla bitmez
Çok sağlam temeller bile depreme dayanamıyor yani her şey bir gün son buluyor
Abi ben her zaman diyom peri gibisi yok döndü dolaştı bana hak verdi teşekkürler su perisi![]()
Ben ne dedim yaaaaaaa![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.