Sen birinci derece deprem bölgesinde yaşamışsan, biz deprem bölgesinden kilometrelerce uzakda isek,dayanırmış....Sanada tavsiye,göçük altında kalmadan gel bizim memleketeölüdeniz' Alıntı:Çok sağlam temeller bile depreme dayanamıyor yani her şey bir gün son buluyorZEYNEP60' Alıntı:aşk eğer sağlam temellerdeyse ve gerçek aşkını bulduysan asla bitmez
bunları söylemek için biraz geç kaldın sanırım.... :ahahZynep' Alıntı:Bu arada yusufi çok mutlu oldu, "evlenmemek" fikrine!
Eh haklı tabi...
Bir dünya masraf, bir dünya fatura, bir dünya naz niyaz... peehhh!
Benimde demek istedigim buydu o kadar dolandırmışım.. kısa ve öz söylemedimde döndüm dolşatım. sagolasın Krıstal... mantık aşkı besler, büyütür,ve sonsuz sevgi ve saygıgada dönüştürür..Kristal' Alıntı:Mantık aşkı büyütür.
Kristal' Alıntı:Mantık aşkı büyütür.
Ih ıh! Aşk mantığın yitik olduğu durumdur aslında...su perisi' Alıntı:Benimde demek istedigim buydu o kadar dolandırmışım.. kısa ve öz söylemedimde döndüm dolşatım. sagolasın Krıstal... mantık aşkı besler, büyütür,ve sonsuz sevgi ve saygıgada dönüştürür..Kristal' Alıntı:Mantık aşkı büyütür.
İşte önce mantıgı bulacağız,kitabına göre yazacağız.. sonra da gelsin aşkların en güzeli ne olsa mantık onu uygun olan yere oturtmasını bilir.. Aşk ilk gelirse,mantıga oturacak yer bırakmaz... O yüzden mantıklı düşünüp oturacagı yeri ayarlamasına ve kalıcı olması için mantıgın önce gelmesine izin vermeliyiz,yoksa aşk bir mehtaplı gecedeki aydır,mehtap biter aşkda gider...Zynep' Alıntı:Kristal' Alıntı:Mantık aşkı büyütür.Ih ıh! Aşk mantığın yitik olduğu durumdur aslında...su perisi' Alıntı:Benimde demek istedigim buydu o kadar dolandırmışım.. kısa ve öz söylemedimde döndüm dolşatım. sagolasın Krıstal... mantık aşkı besler, büyütür,ve sonsuz sevgi ve saygıgada dönüştürür..Kristal' Alıntı:Mantık aşkı büyütür.
Ne olacak şimdi?
Buyrun burdan yakalım,tanımını sizden alarak başlayabiliriz..yaratici_idea' Alıntı:Bu soruya cevap vermek için aşkın ve mantığın tanımını yapmak gerekiyor.
Çünkü herkesin aşka ve mantığa yüklediği anlam farklı.
Gelde işin içinden çık şimdiii...su perisi' Alıntı:Buyrun burdan yakalım,tanımını sizden alarak başlayabiliriz..yaratici_idea' Alıntı:Bu soruya cevap vermek için aşkın ve mantığın tanımını yapmak gerekiyor.
Çünkü herkesin aşka ve mantığa yüklediği anlam farklı.
Aha ilk defa aynı fikirdeyiz bu konuda Korsancım...Gib iama şakta mantık yürütemezsin çünkü oturmuş evrensel bir tanımı yoktur.
Yanı aşk mantık dışıdır örneklemelere bakar isek