slm arkadaşlar ben 9 sınıf lise öğrencisiyim sınıfta kalmaktan korkuyorum lisede sınıfta kalmak varmı kimisi diyor evet vardır kimisi diyor yok ben anlıyamaım ki yaw kafam karışık şimdi lisede sııfta kalmak varmı yokmu yardım ederseniz sevinirim? 
kero' Alıntı:öyle diyorsunuz ama hocalara sorduğumuz zaman kafamızda soru işareti kalıyor nasıl olack peki bu durum (?) hoclarda pek doğru dürüst cevap yazan yokki
maxMESA' Alıntı:belki stres olmazsa daha başarılı olur. öss de kazanıcam mutlaka diye kendini kasıp sonra hayal kırıklığı yaşayan arkadaşları biliyoruz. ben arkadaşı takdir ettim geri. en azından araştırmacı birisi.
Gülşah' Alıntı:maxMESA' Alıntı:belki stres olmazsa daha başarılı olur. öss de kazanıcam mutlaka diye kendini kasıp sonra hayal kırıklığı yaşayan arkadaşları biliyoruz. ben arkadaşı takdir ettim geri. en azından araştırmacı birisi.
Sınıfta kalma olup olmadığını sormak araştırmacılık mıdır?
maxMESA' Alıntı:araştırmacılıktır. çoğu kalıp kalmayacaklarını bilmezken, o bunu merak etmiş orda burda soruşturuyor. benim görüşüm böyle![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.