aslında yazını içinde kötü bişi yok sonuç olarak şunu özetliyor. Arılar olmazsa besin çeşitliliğimiz azalır ama hayat devam eder.UNKAPANI' Alıntı:Arılar doğanın vazgeçilmez yapı taşları..Tabiat güzelliğinden tutunda sağlık alanına kadar arıların insanoğluna sayısızca faydası var.Yazının içeriğine katılmıyorum.Farklı bir yazı güzel cevaplar geleceğini düşünüyorum paylaşım için teşekkürler..![]()
Saygı duyuyorum ama besin değerlerimizin azalmasının yanında doğanın dengesi bozuluragokalper' Alıntı:aslında yazını içinde kötü bişi yok sonuç olarak şunu özetliyor. Arılar olmazsa besin çeşitliliğimiz azalır ama hayat devam eder.UNKAPANI' Alıntı:Arılar doğanın vazgeçilmez yapı taşları..Tabiat güzelliğinden tutunda sağlık alanına kadar arıların insanoğluna sayısızca faydası var.Yazının içeriğine katılmıyorum.Farklı bir yazı güzel cevaplar geleceğini düşünüyorum paylaşım için teşekkürler..![]()
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.