I
ilenay
Kullanıcı
- 28 May 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
bence herkesin dusuncesine saygı duymak lazım ben sizin dusuncenizin doğru olmadığın inanıyorum fakat buna doğmatik dusunce ... vb birsey demiyorum
aslında yazını içinde kötü bişi yok sonuç olarak şunu özetliyor. Arılar olmazsa besin çeşitliliğimiz azalır ama hayat devam eder.UNKAPANI' Alıntı:Arılar doğanın vazgeçilmez yapı taşları..Tabiat güzelliğinden tutunda sağlık alanına kadar arıların insanoğluna sayısızca faydası var.Yazının içeriğine katılmıyorum.Farklı bir yazı güzel cevaplar geleceğini düşünüyorum paylaşım için teşekkürler..
Saygı duyuyorum ama besin değerlerimizin azalmasının yanında doğanın dengesi bozulur Konu gerçekten çok hoş farklı düşüncelere açıkagokalper' Alıntı:aslında yazını içinde kötü bişi yok sonuç olarak şunu özetliyor. Arılar olmazsa besin çeşitliliğimiz azalır ama hayat devam eder.UNKAPANI' Alıntı:Arılar doğanın vazgeçilmez yapı taşları..Tabiat güzelliğinden tutunda sağlık alanına kadar arıların insanoğluna sayısızca faydası var.Yazının içeriğine katılmıyorum.Farklı bir yazı güzel cevaplar geleceğini düşünüyorum paylaşım için teşekkürler..