O zaman konuya ben birazcık açıklık getireyim. Son derece olumlu yorumlanabilecek bir konu aslında.
İşleri ertelemek veya sürümcemede bırakmak ,Çok sıkı çalışmak ya da yeterince sıkı çalışmamak,Sürekli tartışmak,Sorunları görmezden gelmek,Aşırı uyumak,İsimleri veya diğer önemli şeyleri unutmak,Şikayet eden biri olmak,Bahaneler bulmak,Eşyaları kaybetmek,Aşırı müptela olmak-çok fazla yemek yemek veya içmek,Alaycı olmak,“Hayır”demek isterken “Evet”demek,Asla dakik olmamak,Dinlememek,Başkalarını suçlamak,Başkalarının sözünü kesmek,Düzenli olmamak,Gerçeği söylememek,Endişe etmek,Dedikoducu olmak,Öncelikleri belirlememek,Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermek,Zamanı israf etmek,İstenmediği halde öğüt vermek,Kazandığınızdan fazla para harcamak,Çok fazla konuşmak,Başkalarını aşırı derecede eleştirmek,Detaylara önem vermemek,Bir şeye başlayıp bitirmemek .....
Bunların hepsi davranışsal alışkanlıklarımız ve hatta bazıları bağımlılıklarımız. Bu olumsuz davranışlara nasıl alıştıysak tersi durumada alışabiliriz....
Güzel bir psikoloji konusu düşüncesiyle açmıştım. Olumlu yorumlar alacağıma yürekten inanıyorum.
Sevgiler.