;D Ohoo bolca var.dideM' Alıntı:Şaka gibi.. Bizde neler var bunlar gibi ilginç yasaklardan?
hahaha ya adamlar onu inenler olduğu için yazmış zaten. İnip ölenlerin arkasından yane))) Ya ayrıca bu kanuni bir yasak değilki. Ben kanunen olanlardan bahsediyorum. Hem ona bakarsan çimlere basmak da yasak hahaha ben de bunu hiç anlamam.Tren yoluna inmek tehlikeli ve yasaktır. Yani bu bence çok ilginç bir yasak. Serbest olsa kaç kişi inerdi acaba. Tren yoluna inip piknik mi yapacağız
;D ;DdideM' Alıntı:hahaha ya adamlar onu inenler olduğu için yazmış zaten. İnip ölenlerin arkasından yane))) Ya ayrıca bu kanuni bir yasak değilki. Ben kanunen olanlardan bahsediyorum. Hem ona bakarsan çimlere basmak da yasak hahaha ben de bunu hiç anlamam.Tren yoluna inmek tehlikeli ve yasaktır. Yani bu bence çok ilginç bir yasak. Serbest olsa kaç kişi inerdi acaba. Tren yoluna inip piknik mi yapacağız
hahahaha bu ne yaa ;D ;D ;Dİstanbul belediyesi kadınların uzun süren hamam sefasını su israfını gerekçe göstererek 1 saatle sınırlandırdı (1958)
buyrun buradanHarun' Alıntı:;D Ohoo bolca var.dideM' Alıntı:Şaka gibi.. Bizde neler var bunlar gibi ilginç yasaklardan?
Tren yoluna inmek tehlikeli ve yasaktır. Yani bu bence çok ilginç bir yasak. Serbest olsa kaç kişi inerdi acaba. Tren yoluna inip piknik mi yapacağız ;D
zuhaha saçma ve komikBritanya, hamile kadınlar için cennet, hamilelerin istedikleri yerde işemelerine izin veriliyor, isterlerse polislerin kaskına bile işeyebiliyorlar.
Vatana ihanet mi?σĸyคnцsyค' Alıntı:
Britanya'da üzerinde monarşiyi gösteren pulu ters yapıştırmak vatana ihanet olarak algılanıyor.