Akıl Almaz Yasaklar!!

• Konbuyu başlatan okyanusya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde okyanusya tarafından oluşturulan Akıl Almaz Yasaklar!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,007 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Akıl Almaz Yasaklar!!
Konbuyu başlatan okyanusya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tren yoluna inmek tehlikeli ve yasaktır. Yani bu bence çok ilginç bir yasak. Serbest olsa kaç kişi inerdi acaba. Tren yoluna inip piknik mi yapacağız 
hahaha ya adamlar onu inenler olduğu için yazmış zaten. İnip ölenlerin arkasından yane:)))) Ya ayrıca bu kanuni bir yasak değilki. Ben kanunen olanlardan bahsediyorum. Hem ona bakarsan çimlere basmak da yasak hahaha ben de bunu hiç anlamam.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
dideM' Alıntı:
Tren yoluna inmek tehlikeli ve yasaktır. Yani bu bence çok ilginç bir yasak. Serbest olsa kaç kişi inerdi acaba. Tren yoluna inip piknik mi yapacağız 
hahaha ya adamlar onu inenler olduğu için yazmış zaten. İnip ölenlerin arkasından yane:)))) Ya ayrıca bu kanuni bir yasak değilki. Ben kanunen olanlardan bahsediyorum. Hem ona bakarsan çimlere basmak da yasak hahaha ben de bunu hiç anlamam.
;D ;D

Madem basmıycaz ne diye çim ekiyosun dimi hahha..

Şunlar varmış bulduğum kadarıyla

-İstanbul belediyesi şehir içinde eşekle nakliyat yapılmasını yasakladı (1937)
-Ankara'da hamallık yapmak yasaklandı. (1936)
-İstanbul sokaklarında kartopu oynanması yasaklandı (1935)
-İstanbul'da eskicilerin satış yapması yasaklandı. (1943)
-İstanbul belediyesi kadınların uzun süren hamam sefasını su israfını gerekçe göstererek 1 saatle sınırlandırdı (1958)
-İstanbul sokaklarında hulahop çevrilmesi yasaklandı (1958)
;D ;D

Kanunen olanları bilmiyorum.

B

biyolog

Kullanıcı
7 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Nedir ki saçma dediğimiz şey :p ???saçmış atmışlar ::)hepsi bu nihyetinde yasaların kaderi mi bu ''olur mu böylesi?'' ''bu ne biçim şey'' suallerine gark olma durumu :)

B

biyolog

Kullanıcı
7 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Harun' Alıntı:
dideM' Alıntı:
Şaka gibi.. Bizde neler var bunlar gibi ilginç yasaklardan?
;D Ohoo bolca var.

Tren yoluna inmek tehlikeli ve yasaktır. Yani bu bence çok ilginç bir yasak. Serbest olsa kaç kişi inerdi acaba. Tren yoluna inip piknik mi yapacağız  ;D
buyrun buradan :) :)

asabi_sheker

asabi_sheker

Kullanıcı
9 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
bunlar çok saçma ;D

S

séalih

Kullanıcı
17 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
öyle söylemeyin askeriyelerede yazılan kuralları bi okusanız. adamlar prize burnunuzu sokmayın diye kural koymuşlar. demekki daha önce biri burnunu prize sokmuş  ;D yani bu yasaları koyduklarına göre bi bildikleri olsa gerek.  ::)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
σĸyคnцsyค' Alıntı:

Britanya'da üzerinde monarşiyi gösteren pulu ters yapıştırmak vatana ihanet olarak algılanıyor.

Vatana ihanet mi?
Ahh ahh neler neler..
 Ulusalcıyım diyorsan eğer işte sen de  suçlusun .. neyse sustum..!