Akıl Almaz Yasaklar!!

• Konbuyu başlatan okyanusya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde okyanusya tarafından oluşturulan Akıl Almaz Yasaklar!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,007 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Akıl Almaz Yasaklar!!
Konbuyu başlatan okyanusya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
P

Paradoks

TOPLUMLARIN NORMLARINDAN KAYNAKLANAN YASALAR BİR KAC TANESİDE GELİSMİSLİK DÜZEYİ İLE PARALEL DOGRULTUDA ÖRNEGİN HALİME KADININ POLİSİN KASKKINA KÜCÜK ABDESTİNİ YABMASI YASAL KARSILANIYOR CÜNKÜ YASLI NUFUSLARI COKK FAZLA DOGUM ORANLARINI YÜKSELTLERİ LAZIM Bİ NEVİ NUFUS POLİTİKASI GİBİ. YANİ BİZE HER NE KADAR SACMA GELSE DAHİ BİR AMAC YATMAKTA O YASALARIN ALTINDA..!

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
ülkeden ülkeye,kültürden kültüre değişir yasalar ve kurallar.bana bir çoğu saçma gelmedi  :Dpaylaşım için teşekkürler

B

bıldırcın

AYDA BİR DÖVMEK SERBEST: Böcekler dahil hiç bir canlının öldürülmesine izin verilmeyen ABD'nin ARKANSAS eyaletinde kocasının karısını AYDA BİR DÖVMESİ normal karşılanırken, BİRDEN FAZLA DÖVMESİ YASAKLANIYOR.

ÖPÜŞENE HAPİS: LİTTLE ROCK kasabasında caddede öpüşenler hapisle cezalandırılırken, KALİFORNİYA'da Pasifik kıyısında kelebekleri rahatsız etmek, SAN FRANSİSKO'da kirli çamaşırıyla arabanın camını silmek, kilisede günah çıkartırken ağlamak yasak...

KADININ SAÇI KOCASININ: KENTUCY eyaletinde de aynı erkekle 4 KEZ evlenip boşanmak yasaklanırken, MİCHİGAN'da kadının saçı kanunen kocasına ait sayılıyor.

SARMISAK YEMEK YASAK: INDİANA eyaletinde, Maymunlara sigara içirilmesi ve tiyatro saatinden 4 saat öncesine kadar sarımsak yenilmesi yasak. PENNSYLVANİA'da evlilik töreni sırasında damat veya gelin sarhoş ise tören iptal edilmek zorunda tutuluyor.

ANESTEZİ İÇİN BAŞKA BİRİ ŞART: TEXAS'IN UTAH bölgesinde kuşların otobanlarda  yol önceliği bulunuyor. WEST VİRGİNİA'da ise doktorlar,yanında başka biri olmayan bayanlara anestezi yapamıyorlar.

PEMBE PANJURLU EVİN OLACAK: KANADA'nın kanata bölgesinde kapı ve pencerelerin pembe renge boyanması zorunlu tutuluyor.

ÇABUK AÇ: İSKOÇYA'da ise kapıyı çalarak tuvalet ihtiyacı olduğunu belirten kişiyi içeri almak zorundasınız.

ÇAMAŞIR ASMA YASAĞI: Pazar günleri İSVİÇRE'de çamaşır asmak, İSKOÇYA'daise balık tutmak yasak.

SAKIZ ÇİĞNEYENE TUTUKLAMA: TAYLAND'da iç çamaşırsız gezmek yasaklanırken, SİNGAPUR'da metroda sakız çiğneyen tutuklanıyor.

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Gerçekten komikmiş.. Keşke mizah bölümüne açsaydınız..  ;D

C

cooldeath

Kullanıcı
20 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
hoş cumartesi sabah'ı ılk tebessümü sizden oldu teşekkürler! ???

B

bıldırcın

Rica ederim :)
Bende mizaha açıp açmama konusunda kararsız kaldım
ama tamamen gerçek bunlar oldukça şaşırtıcı :)

A

ayben

Sakız kararı güzelmiş ;)
Ne o öyle metroda sakın çiğnemek ben sinir olurum. Allah'tan denk düşmedim şimdiye dek :mad:

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
bir çoğu anlamlı yasaklar gibi geldi bana ama şu kadının saçı kocasının nasıl sayılıyor çok mantıksız  :mad:

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Paraşüte binen bekar kadın yasasını anlamadım :d Yasak olmasa nolur :d

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bize göre gerçekten çok saçma ama onlara göre mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum.