gizemli ruh' Alıntı:psikopat avcısı çıktım.gerçekte mesleğim psikolojik danışman
Hayırlı olsun mesleğiniz ;Dkaragün' Alıntı:Artık işsizim diye üzülmeme gerek kalmadı nihayet benimde bir işim oldu.
" Üçkağıtçı "çıktım. (Şakası bile hehşet verici olsada ..
Sanırım zamanımızın enn geçerli meslekleri arasında ilk sıralarda
mıydı ne
Olsun benimkinden iyisin ;D ;Dcomposite' Alıntı:Çok acımasız bir makine tuvalet temizlikçisi dedi :'( ,okulu yeni bitirmişim iş arıyorum zaten kariyerimi başlamadan bitirecek
malesef aynı çıkmışız unkapanı gitgidiyorda ucuz dürbün varmıdır acaba ;D ;D ;DUNKAPANI' Alıntı:Röntgenci çıktım ya ;D ;D
İyi de ben tıp dilindeki röntgenden bahsetmiştim ;D ;D ;Dagokalper' Alıntı:malesef aynı çıkmışız unkapanı gitgidiyorda ucuz dürbün varmıdır acaba ;D ;D ;DUNKAPANI' Alıntı:Röntgenci çıktım ya ;D ;D
ama onun başka bi ismi olmalı ya benim ilk gelen o oldu valla ;D ;DUNKAPANI' Alıntı:İyi de ben tıp dilindeki röntgenden bahsetmiştim ;D ;D ;Dagokalper' Alıntı:malesef aynı çıkmışız unkapanı gitgidiyorda ucuz dürbün varmıdır acaba ;D ;D ;DUNKAPANI' Alıntı:Röntgenci çıktım ya ;D ;D
Radyoloji teknisyeniagokalper' Alıntı:ama onun başka bi ismi olmalı ya benim ilk gelen o oldu valla ;D ;DUNKAPANI' Alıntı:İyi de ben tıp dilindeki röntgenden bahsetmiştim ;D ;D ;Dagokalper' Alıntı:malesef aynı çıkmışız unkapanı gitgidiyorda ucuz dürbün varmıdır acaba ;D ;D ;DUNKAPANI' Alıntı:Röntgenci çıktım ya ;D ;D
zeynep buraya değil alttaki siteye yazacaksın.fessence' Alıntı:zeynep doğan
;D ;DHarun' Alıntı:zeynep buraya değil alttaki siteye yazacaksın.fessence' Alıntı:zeynep doğan
http://www.gulevi.net/gul/idealmeslek.htm ;D ;D
Çok teşekkür ederim ...Gülşah' Alıntı:Hayırlı olsun mesleğiniz ;Dkaragün' Alıntı:Artık işsizim diye üzülmeme gerek kalmadı nihayet benimde bir işim oldu.
" Üçkağıtçı "çıktım. (Şakası bile dehşet verici olsada ..
Sanırım zamanımızın enn geçerli meslekleri arasında ilk sıralarda
mıydı ne