ADINIZI VE SOY ADINIZI YAZIN SİZE MESLEĞİNİZİ SÖYLESİN.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derman86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kişinin gerçek isim ve soyadı belirlemek için güzel bir yöntem gibime geldiya neyse (:
Ha bu arada
Üçkağıtçı olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım(:
Günümüz koşullarına uygun güzel bir meslek..
Bakalım ne kadar başarılı olabileceğim ..?
Denemeye değer(:

Nokta ve virgül koydum,süpermarket işletmecisi çıktı.meslekler sıralanmış,saçma bir eğlence!insanlar bilenmeyene ne kadarda meraklı olduğunu gösteriyor sanırım. ::)

Jonglör, (Jonklör) El çabukluğu ile birtakım şaşırtıcı olaylar yapmayı meslek edinen kişilere verilen isimdir.

Türkçe'ye Fransızca Jongleur sözcüğünden geçmiş olan jonglör, bir meslek ifadesidir. Her ne kadar "hokkabaz - hokkabazlık" olarak tanımlansa da, bu şekilde tam olarak karşılığını bulmayan jonglörlük, geçmişi oldukça eskilere dayanan eğlenceye yönelik bir meslek dalıdır.

Tuba:) Ben üçkağıtçı,,sen eliçabuk biri olanraktan ,bu gidişle  piyasayı altüst ederiz .Köşeyi dönmemiz yakındır(:
Bu yeni mesleğim de yeni atılımlar yaparak başarıdan başarıya koşacağımı tahmin ediyor kendimle gurur duyuyorum(:
İşsizim diyenler üzülmeyin artık(:müracat: Crt

crt' Alıntı:
Tuba:) Ben üçkağıtçı,,sen eliçabuk biri olanraktan ,bu gidişle  piyasayı altüst ederiz .Köşeyi dönmemiz yakındır(:
Bu yeni mesleğim de yeni atılımlar yaparak başarıdan başarıya koşacağımı tahmin ediyor kendimle gurur duyuyorum(:
İşsizim diyenler üzülmeyin artık(:müracat: Crt

tamam ablacım :) bugüne kadar  var olan yeteneğimi farkedememişim  ;D

Geri