E
efsane_18
Kullanıcı
ama söle söle mizah iştee ;D merakkandık simdisu perisi' Alıntı:Söylemeyecegim....
ama söle söle mizah iştee ;D merakkandık simdisu perisi' Alıntı:Söylemeyecegim....
söylersen boynum günahına ;Dsu perisi' Alıntı:Söylemeyecegim....
Aferin sanazeynep45' Alıntı:ZEYNEP ESEN
Banane söylemeyeceğim.. işte.. bu link bana şebek dedi ya.. nasıl söylerim...Zynep' Alıntı:Su perisi yav bana bi form doldurmak için lazım oldu canımcım senin soyadın neydi? Özelden bi yazar mısın?
Bu arada Korsan)))
Bu konuyu Mizaha taşıdım ama sana çıkanı okuyunca, "yav yanlış bişi mi yaptım?" diye düşünmedim değil valla kardeşim? Arada ciddileşiyor galiba link ve doğru sonuç yazıyor abi?
Söylüyorum;zeynep45' Alıntı:ZEYNEP ESEN
SEN YENİSİN GALİBA.. :ahahKorsan' Alıntı:Aferin sanazeynep45' Alıntı:ZEYNEP ESEN
bak su edepsiz linke bakma sen ona ben ona iğne yaparm ;D ;Dsu perisi' Alıntı:Banane söylemeyeceğim.. işte.. bu link bana şebek dedi ya.. nasıl söylerim...Zynep' Alıntı:Su perisi yav bana bi form doldurmak için lazım oldu canımcım senin soyadın neydi? Özelden bi yazar mısın?
Bu arada Korsan)))
Bu konuyu Mizaha taşıdım ama sana çıkanı okuyunca, "yav yanlış bişi mi yaptım?" diye düşünmedim değil valla kardeşim? Arada ciddileşiyor galiba link ve doğru sonuç yazıyor abi?
su perisi' Alıntı:SEN YENİSİN GALİBA.. :ahahKorsan' Alıntı:Aferin sanazeynep45' Alıntı:ZEYNEP ESEN
Zynep' Alıntı:su perisi' Alıntı:SEN YENİSİN GALİBA.. :ahahKorsan' Alıntı:Aferin sanazeynep45' Alıntı:ZEYNEP ESEN
Yardımcı olun, ilk zamanlarınızı unutmayın!