abiler ablalar mutlaka okuyun

• Konbuyu başlatan hacer
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde hacer tarafından oluşturulan abiler ablalar mutlaka okuyun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,118 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı abiler ablalar mutlaka okuyun
Konbuyu başlatan hacer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan NURTEN
M

menzup

Kullanıcı
9 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
paylaşım içiin teşekkürler emin olun böyle duyarlı bir konuda yazı yazması çok güzel bir olay...

N

NURTEN

Kullanıcı
7 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
KOCAELİ
KOMPOZİSYONUMU YAZDIMDA SİZLERLE PAYLAŞMAYI UNUTTUM
BEN ALEYNE YAVUZ BENİM SINIF ARKADAŞIM

F

fıstık

Aleynacım çok güzel yazmışsın canım... Bu yaşta böyle duyarlı olman beni çok sevindirdi ve bir atasözümüzü hatırlattı:"Akıl yaşta değil baştadır."
... dediğin gibi keşke hayaller gerçek olsa...
olmayacağını bilsekte bizler elimizden geleni yapmaya devam edelim inş.  okyanusyanında dediği gibi maalesef alay edenler bile oluyor ama onlara rağmen biz ceplerimizi, çantalarımızı çöple doldurmaya devam edelim(çöp tenekesi bulamıyorsak tabi)  ;)
bu düşüncelerin sahibi güzel yüreğini tebrik ediyorum ve tabiki hacer ablacim seni... bu zamanda duyarlı evlat yetiştirebilmek hayli zor... umarım aleyna gibi çocukların ve tabiki senin gibi annelerin sayısı artar...  ikinizide yürekten tebrik ediyorum :) :-*
ve son olarak "eğitim şart!"

C

cnslmst

yazını okuduktan sonra kendimden utandım aleyna... az önce buraya gelirken yere çöp atmıştım... yazdıklarını okudum kendi kendime bir söz verdim bir daha asla yere çöp atmayacağım... teşekkürler aleyna...

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Galiba çocuklarımıza bıraktığımız en büyük miraslardan biri kirlettiğimiz çevre.
Birileri, bir yerden başlamalı. Temiz yüreğinle, bu kirliliğe ışık tuttuğun için teşekkür ediyorum Aleyna.

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
cnslmst' Alıntı:
yazını okuduktan sonra kendimden utandım aleyna... az önce buraya gelirken yere çöp atmıştım... yazdıklarını okudum kendi kendime bir söz verdim bir daha asla yere çöp atmayacağım... teşekkürler aleyna...
Cσ∂єx' Alıntı:
Galiba çocuklarımıza bıraktığımız en büyük miraslardan biri kirlettiğimiz çevre.
Birileri, bir yerden başlamalı. Temiz yüreğinle, bu kirliliğe ışık tuttuğun için teşekkür ediyorum Aleyna.
merhaba arkadaşlar bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ben çok meşguldüm ancak bugün açabildim. paylaşımlarınız için teşekkürler codex arkadaşımız ilk defa bizim yazımıza düşüncenizi yazmanız kızımı şaşırttı ve çok mutlu oldu bunu belirtmek isterim ve diğer adını yazmak bi hayli zor olan arkadaşım senide çevreciler arasına aldığımıza  sevindik güzel duygu ve düşünceleriniz için teşekkürler

C

cnslmst

Çevreye duyarlı bir vatandaş olma konusunda ilk adımı atmamı sağladığınız ve unuttuklarımızı hatırlattığınız için asıl ben teşekkür ederim...

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
sizle önceki kompozisyonumu paylaşamadım ama şimdi ikisinide paylaşçam
:)

A

aysunaslan

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
umarım bütün hayallerin gerçek olur...

B

bıldırcın

canımmm benimmm maşallah :)
bu yaşta bu denli duyarlı olman çok güzel..
keşke herkes aynı duyarlılığı gösterse hayal ettiğin dünya gerçek olsa :(
umarım bir gün olur...
öperim ben seni :-* :-*

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok Sevgili Aleyna, önce seni o güzel yanaklarından öpüyorum sevgiyle, çünkü cesursun.
Sonra eğiliyorum ve o minik ama kocaman yüreğini öpüyorum canım benim, hem çok duyarlı konularda yazdıklarını bizlerle paylaşıyorsun, hem de hepimizi dikkatli olmaya çağırıyorsun.
Ve elbette yüreğini kağıda dökebilen, kalemini çok doğru oynatabilen ellerini öpüyorum güzel kızım.
Benim de bir hayalim vardı, ve bu hayalimi gerçekleştirdiğin için sana teşekkür ederim.
" "Akıllı, duyarlı, ısrarcı, dediğini dinletebilen çocuklar" olursa, gelecek nesiller çok daha yaşanası koşullar içinde yaşayacaktır! " Hayalim buydu işte:) Ve sen harika bir örneksin.

S

suda

Kullanıcı
20 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
aleynaya sevgiler saygılar ve selamlar.

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
abiler ablalar diyen ağzına sağlık senin hiç korkumuz yok artık gelecekten çünkü yeni nesil ( yeni diyorum biz eskidik artık ) çok akıllı çok duyarlı inanıyorum ki senin gibi küçücük elleriyle kalem tutan minikler büyüdüklerinde bu ülke çok daha gelişecek geliştikçe güzelleşecek sen bundan sona her kompozisyonunu paylaş bizimle olurmu bütün hayatın boyunca başarılar dilerim canım  ;) tavsiyelerine de uyacağız çevreyi temiz tutacağız  ;D ;D ;D

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
çok önemli bir konu bu
insanların bu konuda bilinçlendirilmesi lazım
bence kilit söz
herkes kendi evine nasıl bakıyorsa
çevresinede aynı özeni göstersin
yoksa kötü gidiş sürer

çocukken dolaştığım yerlere şimdi gitmiyorum
o kadar piski

neyse
temizlik imandan gelir diyelim
ve bu duyarlı ufacık ama tertemiz yürekli bu kızımızı kutlayalım

N

NURTEN

Kullanıcı
7 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
KOCAELİ
aleynacım benimde seningibi beşe giden bir oglum var düşücelerine bende katılıyorum ne yazıkki biz büyükler bukonuda başarılı olamıyoruz ama umud ediyorumki gelecek nesil cok daha duyarlı ove başarılı olucak :)