abiler ablalar mutlaka okuyun

• Konbuyu başlatan hacer
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde hacer tarafından oluşturulan abiler ablalar mutlaka okuyun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,105 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı abiler ablalar mutlaka okuyun
Konbuyu başlatan hacer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan NURTEN
H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
      BU YAZIYI BEŞE GİDEN KIZIM YAZDI SİZİNLE PAYLAŞMAK VE DÜŞÜNCELERİNİZİ ÖĞRENMEK İSTEDİ. OKUYUP DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIYLA İLGİLİ VEYA ÇVRE KİRLİLİĞİ HAKKINDAKİ KENDİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK MUTLU OLUR (MUŞ). ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.                                                   
                                                                                                      KİRLİ ve TEMİZ ÇEVRE

Hangi insan kirliçevrede yaaşamak ister?Mesela ben kirliçevreyi hiç sevmiyorum.Temiz çevrede sağlıklı ve mutlu yaşarız.Ancak kirli biir çevredehep hastalanır,mutsuz ve rahatsız oluruz.Bu yüzden çevremizi temiz tutalım.Çevreyi kirletmeyelim.Çevreyi kirletenleri uyaralım.Eğer cumhurbaşkanı ben olsaydım yerlere çöp atnlara para cezası veya bir-iki ay hapisaneye atardım.
Haydi!Hayal edelimtertemiz bir doğa.Hava kirliliği,su kirliliği ve çevre kirliiliği yok.Ne güzel bir dünya,tabiki bu bir hayal.Keşke hayaller gerçekleşse.Hiç bir yerede çöp olmasa,ne güzel olurdu.
Biz insanlar dünyanın kıymetini hiç bilmiyoruz .Dünyanın kıymetini eğer bilirsek ,her yer temiz ve güzel olurdu.
Haydi!Siz ,ben ve okuldaki arkadaşlarımız yerlere çöp atmasak.Ailelerimizde tanıdıklarına söylese onlarda yerle re çöp atmasa belkide bizim sayemizde dünya tertemiz olur.
                              SADECE SİZ OLSANIZDA YERLERE ÇÖP ATMAYARAK BİZİM SAYEMİZDE TERTEMİZ BİR ÇEVRE OLUR.
                                                                                                                                                                              ALEYNA

S

s_safiye

Kullanıcı
20 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:) ellerine sağlık aleyna ne güzel yazmışsın hacer hanım kızınızın bu yaşta bu kadar duyarlı olması ne güzel..kızınız çok doğru söylemiş KEŞKE HAYALLER GERÇEK OLSA

A

ayben

maşallah ne güsel sözler bunlar böyle düşünen bir arkadaşım daha olduğuna sevindim çevremizi güsel tutan biri daha olması harika bir duygu..
önce kendimiz başlayalım değil mi sonra zaten yavaş yavaş olacaktır zor gibi gözüksede hiç bir zaman yılmamak lazım böyle ;)
Bizimle paylaştığın için çok saol Aleyna doğamızın son halini tekrar hatırlattığın ve seninle ve senin gibilerle daha güzel günlere gideceğimizi kanıtladığın için :) ;)

T

tnctrkcell

büyümüşte küçülmüş ya :)aleyna ne diyim bilmiyorum ki "Keşke hayaller gerçekleşse" demişsin valla çok duygulandım işallah her hayalin gerçek olur.... :)

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
küçüçük, temiz kalbiyle ne güsell yazmıs yaaa :'( teşekkürler ALEYNA.. inan ki aynı şekilde ben de acaip nefret ediyorum sokağa veya uygun olmayan yerlere çöp atanlardan... :mad: temennimiz senin gibiler belki bizden sonra doğayı temiz tutarlar.. ;)

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
:'( :-[ :(ne yani çevre ci bu kadar mı;* :-[ :( :'(ALEYNA

K

Kristal

Küçük çocuklar bunun farkına varabiliyor,büyük beyinler hala anlamamış.
Aferim Aleyna'ya.

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
ama sitedeki bazı kişiler bunu farkında değil galiba çünkü çok az kişi duygularını yazmış aslında ben bu sitede çok çevreci vardırda yazdığım yazıyı görmediler her halde
??? :-[ :-\ :'( :( :mad:

A

ayben

Hacer abla bence Aleyna'yı da siteye üye mi yapsak? Küçük ama kendini geliştirmeye aday girişimcilerden bir şans verseniz ;)

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
ALEYNAYA TEBRİKLER  ;)
ŞİMDİ BÖYLE YAZIYORSAA İLERİSİNİ DÜŞÜNEMİYORU BİLE :eek:

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
ayben abla çok sağol ama yaşım tutmaz 18 yaş üstü değil mi?

A

anemon

''Biz insanlar dünyanın kıymetini hiç bilmiyoruz'' ..dogru söylemiş aleyna o küçük yaşında herkez gerçekten bunu düşünseydi bunca şey olmasdı eline saglık aleyna.. :)

A

ayben

kendini geliştirmen için belli bir yaşa ulaşmana gerek yok çok güsel fikirlere sahipsin belki burdan okudukların sana ağır gelir ya da anlaman zor olur ama okuudkça daha çok öğrenir ve gelişirsin Aleyna'cım bekliyorum ben sana çok destek veriyorum ;) annen gibi sende bizim bir üyemiz ol :)

L

Lier22

aleyna' yı ve onu yetiştirenleri tebrik etmekten başka ne denilebilirki...  :) :) :)

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
aleyna ' cım seni bu güzel düşüncelerin için tebrik ederim..
senin yaşındaki çocukların bir çoğu eminim senin gibi hassas düşünmüyordur..
bu da senin onlardan farklı ve zeki olduğunu gösteriyor..
şimdi söyleyeceklerim belki biraz umutlarımızı azaltabilir ama bende çok uzun zamandır bu konulara kafa yoruyorum.hatta bir ara gidip greenpeace e bile katılmayı düşündüm ama sonra anladım ki bu işler öyle bir iki kişinin düşünmesiyle olmuyor.
toplum olarak bilinçlenmeli bananeci olmamalıyız..
ben kaç kere kendi yakınlarım tarafından bile elimdeki çöpümü yere değilde çantama koyduğum için alay edildim..
ya aleyna cım işte böyle ..
umarım sen ve senin gibi düşünen taze beyinler bir şeyleri değiştirebilir ...
öpüyorum seni o güzel yanaklarından
  :-*