C
CaspeR
Kullanıcı
- 27 Ara 2006
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Teşekkürler..
Lier22' Alıntı:aleyna' yı ve onu yetiştirenleri tebrik etmekten başka ne denilebilirki... allah razı olsun rabbimin verdiği en güzel emnetlere elimizden geldiği kadar özen gösteriyoruz inşaALLAH
teşekkürlerσĸyคnцsyค' Alıntı:aleyna ' cım seni bu güzel düşüncelerin için tebrik ederim..
senin yaşındaki çocukların bir çoğu eminim senin gibi hassas düşünmüyordur..
bu da senin onlardan farklı ve zeki olduğunu gösteriyor..
şimdi söyleyeceklerim belki biraz umutlarımızı azaltabilir ama bende çok uzun zamandır bu konulara kafa yoruyorum.hatta bir ara gidip greenpeace e bile katılmayı düşündüm ama sonra anladım ki bu işler öyle bir iki kişinin düşünmesiyle olmuyor.
toplum olarak bilinçlenmeli bananeci olmamalıyız..
ben kaç kere kendi yakınlarım tarafından bile elimdeki çöpümü yere değilde çantama koyduğum için alay edildim..
ya aleyna cım işte böyle ..
umarım sen ve senin gibi düşünen taze beyinler bir şeyleri değiştirebilir ...
öpüyorum seni o güzel yanaklarından :-*
greta' Alıntı:kıs ben seni yerimmmmm yer.
annen çok akıllı bi kıs yetiştirmiş maşallahhh tü tü tü
bak aleynacım mesela bnde kesinlikle çöpe atıyorum
bazen çöp kutusu bulamıyorum
o zamanda cebime koyuyorum.
eve geliorum bi bakıyorum cebim çikolata kağıtlarıyla dolmuş
tabi sen bnm kadar çikolata yemedee
seni öpüyorum cnmm kendine ve annene iyi bakk :-*
izin almadan abla diyecem ksra bakmayın ama çok haklsınız bu öyle bir iki kişiyle olmaz.kafaların değişmesi lazım.bende asla çöpü yere atmam cebime koyarım,elimde taşırım hep ya at şunu diye dalga geçerler...seninde dedediğin gibi umarım aleyna ve onun gibilerin birşeyleri değiştirmeye gücü yeter...σĸyคnцsyค' Alıntı:aleyna ' cım seni bu güzel düşüncelerin için tebrik ederim..
senin yaşındaki çocukların bir çoğu eminim senin gibi hassas düşünmüyordur..
bu da senin onlardan farklı ve zeki olduğunu gösteriyor..
şimdi söyleyeceklerim belki biraz umutlarımızı azaltabilir ama bende çok uzun zamandır bu konulara kafa yoruyorum.hatta bir ara gidip greenpeace e bile katılmayı düşündüm ama sonra anladım ki bu işler öyle bir iki kişinin düşünmesiyle olmuyor.
toplum olarak bilinçlenmeli bananeci olmamalıyız..
ben kaç kere kendi yakınlarım tarafından bile elimdeki çöpümü yere değilde çantama koyduğum için alay edildim..
ya aleyna cım işte böyle ..
umarım sen ve senin gibi düşünen taze beyinler bir şeyleri değiştirebilir ...
öpüyorum seni o güzel yanaklarından :-*
inşallah canım bende çok isterim annene çok slmlar :-*hacer' Alıntı:daha olur diyosunuzda siz yazdıktan sonra kimse birşey yazmadı
???
yakında sizinle bir kompozüsyon ödevi daha paylaşmak istiyorum :
gerçekten konun bumu aleyna'cım ..hacer' Alıntı:bir sonraki kompozisyonumunkonusu üzüntü sağlığı bozarmı