abiler ablalar mutlaka okuyun

• Konbuyu başlatan hacer
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde hacer tarafından oluşturulan abiler ablalar mutlaka okuyun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,118 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı abiler ablalar mutlaka okuyun
Konbuyu başlatan hacer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan NURTEN
G

greta

kıs ben seni yerimmmmm yer.
annen çok akıllı bi kıs yetiştirmiş maşallahhh tü tü tü
bak aleynacım mesela bnde kesinlikle çöpe atıyorum
bazen çöp kutusu bulamıyorum
o zamanda cebime koyuyorum.
eve geliorum bi bakıyorum cebim çikolata kağıtlarıyla dolmuş :)
tabi sen bnm kadar çikolata yemedee :p
seni öpüyorum cnmm kendine ve annene iyi bakk :-*​

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
Lier22' Alıntı:
aleyna' yı ve onu yetiştirenleri tebrik etmekten başka ne denilebilirki...  :) :) :) allah razı olsun rabbimin verdiği en güzel emnetlere elimizden geldiği kadar özen gösteriyoruz inşaALLAH
σĸyคnцsyค' Alıntı:
aleyna ' cım seni bu güzel düşüncelerin için tebrik ederim..
senin yaşındaki çocukların bir çoğu eminim senin gibi hassas düşünmüyordur..
bu da senin onlardan farklı ve zeki olduğunu gösteriyor..
şimdi söyleyeceklerim belki biraz umutlarımızı azaltabilir ama bende çok uzun zamandır bu konulara kafa yoruyorum.hatta bir ara gidip greenpeace e bile katılmayı düşündüm ama sonra anladım ki bu işler öyle bir iki kişinin düşünmesiyle olmuyor.
toplum olarak bilinçlenmeli bananeci olmamalıyız..
ben kaç kere kendi yakınlarım tarafından bile elimdeki çöpümü yere değilde çantama koyduğum için alay edildim..
ya aleyna cım işte böyle ..
umarım sen ve senin gibi düşünen taze beyinler bir şeyleri değiştirebilir ...
öpüyorum seni o güzel yanaklarından
  :-*
teşekkürler

çok teşekkürler arkadaşlar benim bugün misafirim vardı konuyu kızım istediği için (bu bi ödev düşünceleriniz onun için çok önemli)  başlattım ve başlattığım içinde çok mutlu oldum. her msj geldiğinde ondaki mutluluğu görmenizi o kadar isterdimki her seferinde mutfağa gelip msjları kelimesi kelimesine bana anlatıyordu. bu son msj ları görmedi oda bi ara kuzenleri ile oyuna daldı unuttu yatarkende (anne bak bana gelen msjları bide sen oku) diyede tembihledi. şimdi fırsatım oldu yorgunum ama o o kadar heyecanlı bi çocuk ki sabah beni erken uyandırıp okuyup okumadığımı bile sorar e ebeveyn olmak kolay değil. paylaşımlarınızı okudum gerçekten çok teşekkür ederim bu duyarlılığı gösterdiğiniz için gece kuşları olan arkadaşlardanda yorum ve düşüncelerini bekliyoruz. size hayırlı geceler allaha emanet olun inşaallah.

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
greta' Alıntı:
kıs ben seni yerimmmmm yer.
annen çok akıllı bi kıs yetiştirmiş maşallahhh tü tü tü
bak aleynacım mesela bnde kesinlikle çöpe atıyorum
bazen çöp kutusu bulamıyorum
o zamanda cebime koyuyorum.
eve geliorum bi bakıyorum cebim çikolata kağıtlarıyla dolmuş :)
tabi sen bnm kadar çikolata yemedee :p
seni öpüyorum cnmm kendine ve annene iyi bakk :-*

BENİMDE ÇANTAM VE CEPLERİM PEÇETE VS DOLAR  AM A OLSUN EVE GELİNCE TEMİZLİK YAPIYORUM ÇANTAMA.ÇEVREME BEN DİKKAT ETMESEM DE ÇEVRECİ Bİ KIZIM VAR KÖTÜ ÖRNEK OLMAMALIYMIŞIM :) BİRDE  DÜŞÜNCELİK İNCE RUHLULUK ONUN YAPISINDA VAR BİZ  NE KADAR ÇABALASAKTA ETKİLEMEK RABBİMDEN GÜZEL MEVLAM ONU VE DİĞER KIZIMIDA BANA SEÇEREK VERMİŞ, ZAMANE ÇOCUKLARINDAN FARKLILAR ÇOK ŞÜKÜR DAİMA ŞÜKÜR​

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
öncelikle aleynacığım seni kocaman öpüyorum. canım benim doğaya gerçekten çok kötü davranıyoruz. benim de en nefret ettiğim sokak ortasında yere tükürenler  :mad: yürürken sigara içenler  :mad: . vs vs bu liste inan uzar gider.avrupada uygulanan cezalar türkiyede -gerçekten- uygulansa inan sizlere daha temiz bir türkiye ve dünya bırakırız.  :-*  :-* eğitim hayatında başarılar diliyorum canım

T

tnctrkcell

σĸyคnцsyค' Alıntı:
aleyna ' cım seni bu güzel düşüncelerin için tebrik ederim..
senin yaşındaki çocukların bir çoğu eminim senin gibi hassas düşünmüyordur..
bu da senin onlardan farklı ve zeki olduğunu gösteriyor..
şimdi söyleyeceklerim belki biraz umutlarımızı azaltabilir ama bende çok uzun zamandır bu konulara kafa yoruyorum.hatta bir ara gidip greenpeace e bile katılmayı düşündüm ama sonra anladım ki bu işler öyle bir iki kişinin düşünmesiyle olmuyor.
toplum olarak bilinçlenmeli bananeci olmamalıyız..
ben kaç kere kendi yakınlarım tarafından bile elimdeki çöpümü yere değilde çantama koyduğum için alay edildim..
ya aleyna cım işte böyle ..
umarım sen ve senin gibi düşünen taze beyinler bir şeyleri değiştirebilir ...
öpüyorum seni o güzel yanaklarından
  :-*
izin almadan abla diyecem ksra bakmayın ama çok haklsınız bu öyle bir iki kişiyle olmaz.kafaların değişmesi lazım.bende asla çöpü yere atmam cebime koyarım,elimde taşırım hep ya at şunu diye dalga geçerler...seninde dedediğin gibi umarım aleyna ve onun gibilerin birşeyleri değiştirmeye gücü yeter...

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
sağolun!
sehla abla çeşke herkes bizim gibi düşünse ama nerdeyse hiç kimse bizim gibi düşünmüyor :-[
ben 4-5sayfa olur demiştim ama ben ce az oldu :'( :mad:

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
daha olur diyosunuzda siz yazdıktan sonra kimse birşey yazmadı
:) ???
yakında sizinle bir kompozüsyon ödevi daha paylaşmak istiyorum ::)

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hacer' Alıntı:
daha olur diyosunuzda siz yazdıktan sonra kimse birşey yazmadı
:) ???
yakında sizinle bir kompozüsyon ödevi daha paylaşmak istiyorum ::)
inşallah canım bende çok isterim annene çok slmlar ;) :-*

A

ayben

Aleynacım merakla bekliyorum bir sonraki kompozisyonunu bizimle paylaşmanı :)

küçük ama kalbi büyük girişimcimiz ;)

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
bir sonraki kompozisyonumunkonusu üzüntü sağlığı bozarmı :D

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
teşekkürler desteğiniz için siteyi çok sevdim ama konular biraz bana ağır geliyo

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
cok güzel bi yazı olmuş hayaller gercekleştirmekte bizim elimizde hadi her birey kendi kapısını önünü emizlemeye koyulsun ;) aleyna yazın cok güzel :-*

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Güzel duygulara sahip evlat yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ederim..Saygılar.