60 yaşında okumaya karar verdi; 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü !

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan 60 yaşında okumaya karar verdi; 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,749 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı 60 yaşında okumaya karar verdi; 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü !
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turkgenci
R

rallas

Kullanıcı
22 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Şu an bende aynı yoldayım dışardan okumaya devam etmekteyim ....

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
müthiş bir hayat hikayesi...zaten istedikten ve çaba harcadıktan sonra birçok şeyi elde edebilir insanoğlu :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Monteigne Denemelerini okuduğumda bu konuyla ilgili bi sözü vardı çok beğenmiştim.. Ama hatırlayana kadar baya bi zorladım hafızayı.. Söle diodu kendileri..
  İnsan her yaşta okuyabilir.. Ama ihtiyar bi adamın alfabe öğrenmeye çalışması gülünç bi durum olabilir diye.. Sözün bu kadarını hatırlayabildim buna benzer bişeydi yani  :-\ Sölemek istedim :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kıssadan hisse,hiç birşey için geç değildir zaman ertelenmeye gelmez...

Sokrates'in zehir içme saati gelmeden, bazı öğrencileri ziyaretine gelir. Bir öğrencisinin elinde saz görür ve saz çalmayı öğrenmek için çalışmaya başlar. Öğrencileri kendisinin birazdan öleceğini ve saz çalmak için artık hayatta olmayacağını söyleyince Sokrates şöyle der: Asıl zevk, saz çalmak değil, saz çalmayı öğrenmektir…

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru' Alıntı:
Sokrates'in zehir içme saati gelmeden, bazı öğrencileri ziyaretine gelir. Bir öğrencisinin elinde saz görür ve saz çalmayı öğrenmek için çalışmaya başlar. Öğrencileri kendisinin birazdan öleceğini ve saz çalmak için artık hayatta olmayacağını söyleyince Sokrates şöyle der: Asıl zevk, saz çalmak değil, saz çalmayı öğrenmektir…
Ebru:)
Bak bu gerçekten güzeldi..
Uzun zamandır nota dersi alıyorum.. Bunun için çok emek verdim halada devam ediyorum..
Bağlama çalmak çok güzel bir duygudur.(özellikle tavsiye ederim..)

G

gecelerinzalimi

Kullanıcı
27 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Neyi başarabilceğimizi yalnız biz biliriz.Kendimize güveniyorsak dış etkenlerin bize ne dedikleri önemli değil.
Türkiye' de bir dedemiz var.Yanlış hatırlamıyorsam 60 yaşında bir denklem çözmek için 30 yıl çalışmış çabalamış ve şimdi ona pisagor dede diyorlar.Matematiği benden iyi biliyor.:)

H

hikmetkanli

Kullanıcı
29 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
Başarma isteğinin az, ancak çarpıcı bir, yaşa başa bakmaz örneği çok güzel ve özel...

A

ahmayikpehlivan

Kullanıcı
13 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Tunceli
Anlatılan hikaye değilse gerçekten müthiş bir azim örneği bence.

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
helal olsun valla :)
Allah iyişallah bizede böyle azim ve sabır verir :)