60 yaşında okumaya karar verdi; 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü !

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan 60 yaşında okumaya karar verdi; 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,909 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı 60 yaşında okumaya karar verdi; 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü !
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turkgenci
K

Kardelen

helal olsun valla şaşırtıcı ama istenilipte yapılamayan şey yoktur arkadaşlar :)

Z

zuzu835

Kullanıcı
26 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
azmin zaferi.... çok  güzeldi  teşekkürler..

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
aslında bu kadarda şaşırmamak lazım.tamam yaş konusunda haklı olabilirsiniz ama bu tamamen iradeye dayanıyor.başarılı olmanın yollarından biri karar vermektir.en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir diye boşuna dememişler.bir karar vermek o konuda atılan büyük adımdır sonrası azimmm

N

nilkologlu

Kullanıcı
21 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bncede çok güzel ama acaba insanları yapmasını istediklerini herşeyi gerçekleştirmesi için cesaret verici olsun diye yazılmış gerçek olmayan bir olay mı yoksa gerçek mi ben onu mrk ettim açıkcası :)

R

rüya

Kullanıcı
14 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
işte bir işe başladığı zaman karaklı olmalı insan
azimli olmalı
bunlar olunca başarı arkasından geliyor mutlaka

H

humyra

Kullanıcı
2 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
'''VERMEK ISTEMESEYDIM ISTEMEYI VERMEZDIM ''''' BUYURUYOR HZ.ALLAH(cc)   dedecik ıstemıs rabbıde vermıs .. ama tabı acaba nası bı ısteyısle ıstemıs bılebılseydık keske :)) masallah

W

WİS-DOM

Kullanıcı
22 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
helal olsun...
ama insanoğlu bu, şaşmamak gerek :) arkadaşların da dediği gibi insan bişeye inamayı görsün mutlaka yapar..

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
benim dedemde 110 yasında öldü benden saglamdı rahmetli azim istemek herseyin basında gelio :eek:

N

NESL!HAN_17

Kullanıcı
24 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
KAYSERİ
vayyy be bu bana çok ii geldi çünkü bitürlü kendime güvenemiorummm

K

kamuran

Gerçekten teşvik eden cesaretlendiren bir hayat.
Evet ne istediğini bilmek ve çaba göstermek gerek. Bunun yaşı ise gerçekten yokmuş, teşekkürler!
:)

S

sonsuzkar

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
bravo bu yaşlı amcaya..zoru başarmış

S

sergen5252