22 aralık 2012 kıyamet günü

• Konbuyu başlatan bloodelf
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde bloodelf tarafından oluşturulan 22 aralık 2012 kıyamet günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42,572 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı 22 aralık 2012 kıyamet günü
Konbuyu başlatan bloodelf
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aliihsan42
B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
ben bu tür açıklamalara inanmıyorum.bence kıyamet her insanın kendi ölümüyle kopar.bu nedenle böyle şeylere inanıp korkmaya gerek yok çünkü yarına çıkacağımız bile garanti değil.

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
allah bilir belki de yarın öleceğiz hiç kimse bunu bilemez ve konuyu desteklemiyorum

E

ersanx

Kullanıcı
9 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bırakın bu işleri arkadaşlar.ne maya'sı yogurt'mu mayalıyor bunlar. :alsana
kendini ispatlamaya çalışan bir kaç yazar'mı kahin'mi çıkmış fetfa veriyor :sinirli
allah'tan maya tarihçesini az çok okuduk biliyoruz..

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Tu Navy' Alıntı:
bir arada 06.06.2006 tarihinde kopacak demişlerdi... inanmayın böyle hurafelere arkadaşlar...
kesinlikle bencede böyle hurafelere inanmayalım

mahoni

mahoni

Kullanıcı
11 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
hotmail.com
tamamen sacmalık kehanetlerın hiç birisine inanmıcaksın kardeşim....önüne gelen kehanet uyduruyo,, yakında br tane de ben uyduracam ;D ;D ;D

C

ContaQ

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
www.turkcemiz.net
Tarihte sunulmuş bir çok kehanet gibi örnek 1000 yılında kıyametin kopacağı...Bu gibi zırvalıkların yanında önemine itibar edilmeyecek bir söylem bence 2012 yılı önümüzde olduğu için çok tartışılıyor. 2008 tarihi öncesi de kehanet edilmiş bir sürü dönem vardı ama hiçbiri olmadı. Kıyameti bilecek sadece Allah tır. Belkide yarın kopacak kim bilir.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Maya ları hala bu tarihde şu zamanda böyle derinden konuştuğumuza göre elbette bunların bıraktıkları bazı izler ve verdikleri ilginç teorilerin doğruluğu var..Ben burç yorumlamalarını da az çok onaylıyorum fakat 2012 ye inanmıyorum..Ayrıca ne teknoloji olarak nede kıyamet gününe yaklaşma adına hiçde uç noktada değiliz...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Komplo teorileriyle farklı gündem konularndan başka bi'şey değil .
İnanmıyorum böyle saçmalıklara.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Komplo teorileriyle farklı gündem konularndan başka bi'şey değil .
İnanmıyorum böyle saçmalıklara.

Büyük lokma yeme demişler  ;D

Ciddi gündem yaratma olsun diye söylemez kimse çünkü mayaların bıraktığı izler yapılan hesaplamalara göre 2012 de bitiyor..Gerçi bazıları bunu kıyamet olarak değilde başka türlü yorumluyor ya nese

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker az önce deprem oldu ..Zaten moraller sıfırın altında .Birde sen can sıkma ya.Bırak şu mayaları kıyameti falan :)
Bu gece nasıl uyuyacağım ben onu düşünmekteyim. Haberin var mıı ?

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker az önce deprem oldu ..Zaten moraller sıfırın altında .Birde sen can sıkma ya.Bırak şu mayaları kıyameti falan :)
Bu gece nasıl uyuyacağım ben onu düşünmekteyim. Haberin var mıı ?

Daha biraz önce depremden bahsediyoduk nası haberim varmı ?? Ve ayrıca hiç korkmadığını söledin ama anlatırken bile korkuyodun söliim yani :)

Evet evde sadece ben hissettim hemde bayağı ve aşşağı inmek zorunda bırakıldım çok mecburmuş gibi

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Anıl evde yoktu .Ben nota çalışıyordum birara sinirlendim.dedim başım dönüyor .
Aaa  o da ne baktım lambalar sallanıyor .Zaloğlu (oğlum ) panik halinde çıkalım dışarı deprem oldu diye fırladı.
Ama ben sakinim ve gördüğünüz gibi o andan itibaren evde netteyim.
Ne korkmasıymış ? Sadece uyuyamıyorum hepsi bu :)
Haşmetlü Crt korkmaz öle depremden falan:)
Sadece çıldıracakmışcasına sürüngenlerden korkar:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Araştırmacıların emeğine saygısızlık etmeden;
çıkan sonuç için diyorum ki :
Haydi oradan !

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
deli' Alıntı:
Araştırmacıların emeğine saygısızlık etmeden;
çıkan sonuç için diyorum ki :
Haydi oradan !

Ne sonucu bu ? :) O değilde Kütahya'da olan depremi nası hissettik bu kadar anlamak güç yani..

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
yazı finali araştırma sonucu :):) adına ne denirse

Depreme bakmadım ama merkezüssü derinleştikçe etklideği çevre daha geniş olur diye biliyorum .. derinlerde olmuştur

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kim uyduruyor böyle şeyleri bilmemki?
21 Mayıs 2011 de de kötü şeyler olcak dünya yok olacak diyorlardı işte burdayız :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Eğer yazıyı nette okumuşsanız ; 21 mayıs,21 aralık,21 ekim olarak 3 tarih verilmiş yani sallama olarak geçen günler bir şey. Bir grup yahudi tarafından başlatılmış. Boş iş boş şeyler...Zaten bilsenizki yarın kıyamet kopacak işten atılma korkusuna yine akşama kadar çalışır insanlar :)