22 aralık 2012 kıyamet günü

• Konbuyu başlatan bloodelf
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde bloodelf tarafından oluşturulan 22 aralık 2012 kıyamet günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42,632 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı 22 aralık 2012 kıyamet günü
Konbuyu başlatan bloodelf
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aliihsan42
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Bu tür safsatalara hiç bi'zaman inanmadım . Sadece bilimsel açıklamaları kale alırım.!
Bu gidişle dünyamızı zaten hızla tüketiyor sonumuzu hazırlıyoruz ..
Kahin olmaya ne gerek ? :!

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Benim için kıyamet ölümüm
2012 ye kadar yaşama garantim yok
zaten İstanbul'da şans eseri yaşıyorum haala yaşadığıma şaşırıyorum,aferin bana  :D
her sabah su dökülüyor ardımdan dönebileyim diye:p

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Su yu boşa harcamayın lütfen  ;D

Sizin gibiler suyu tükettikçe böyle, kıyamet 2012 ye kalama ;Dz

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hayada karşı dik bir duruşun alacak ve anı yaşayacaksın...
Tanrı'nın verdiği canı yine Tanrı alırmış... Yaşama özgürlüğüne kasdedenler olacaktır elbet...
Onlara diyecek tek bir sözüm var...
Vicdan muhasebesi yaparken bir bardak suda boğulacaklardır:) 
İşte kıyamet bunun ta kendisidir ve gerisi boş bir detaydır.!

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Canım vicdanları olsa başkasının yaşam hakkına kastetmezler,vicdan muhasebesi olmadıkları içinde suda boğulacaklarını tahmin etmiyorum
Bunun için insanlıktan nasip almış olmak gerek ::)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Voyager uzay araçları Güneş sisteminin ötesinde çalışmak ve buralardan Dünya’ya bilgiler göndermek üzere düzenlenmiştir.

İkiz araçlar olan Voyager 1 ve Voyager 2 1977 yılında uzaya gönderilmişlerdir. (20 Ağustos) ve Voyager 1 (5 Eylül) 1977 yılında uzaya gönderilmiştir.

Voyager 1, Mart 1979′da Jüpiter’in 286 000 km uzağından geçti ve gezegenin dört doğal uydusuyla ilgili önemli bilgileri Dünya’ya iletti. Daha sonra Kasım 1980′de Satürn’ün 124 000 km uzağından geçti ve gezegenin halkalarıyla uydularını inceledi. Bundan sonra, Voyager 1 Güneş sisteminin dışına çıkabileceği bir rotaya yerleşti.

Voyager 2, Temmuz 1979′da Jüpiter’in ve uydularının, Ocak 1986′da Uranüs’ün ve Ağustos 1989′da da Neptün’ün yakınından geçti ve bu gezegenlere ait görüntüleri Dünya’ya ulaştırdı. Voyager 2′nin son durağı olan Neptün’e ulaşması tam 12 yıl sürdü. Bu yolculuk sırasında, Neptün üzerindeki koyu leke ve gezegendeki fırtına sistemi keşfedildi. Neptün’ün daha önceden bilinmeyen altı küçük uydusunun fotoğrafı çekildi. Voyager 2, Neptün’ün bilinen uydusu Triton hakkındaki tahminlerin yanlış olduğunu gösteren veriler gönderdi.

Voyager 2, son durağı olan Neptün’den ayrıldıktan sonra Güneş sisteminden çıktı. Voyager 2 Güneş sisteminden çıktıktan sonra fotoğraf çekemeyecek duruma gelmiştir. Fakat, 2015 yılına kadar Dünya’ya bazı sinyaller gönderebilecek. Her şey plânlandığı gibi giderse, 42 000 yılında Voyager 2 Ross 248 yıldızının, 296 000 yılındaysa Sirius yıldızının yakınlarından geçecek. Bu yıldızların yakınlarındaki bir gezegen, bu gezegende de Voyager 2′nin gönderdiği sinyalleri algılayabilecek canlılar varsa, uzay aracının kenarına takılmış bakır diski ve nasıl kullanılacağını gösteren tarifi bulacaklardır. Bu diskte, Türkçe dâhil, 55 Dünya dilinde ve bir balina lehçesinde, kendilerine binlerce yıl öncesinden gönderilmiş şu mesajı dinleyecekler;

“Bu, bizim uzak, küçük Dünya’mızdan bir hediye. Sizin zamanınızda yaşayabilmek için kendi zamanımızı aşmaya çalışıyoruz.”

Alıntı..

ayrıca voyager 2 yi meraklıları araştırsın.. Şu aan dünyadan en uzak ve hala görevini yapan insan yapımı insanız uzay aracıdır. bildiğim kadarıyla 15 milyar km uzaklıktadır ve şu an güneş sisteminden çıkmak üzeredir. 1977 dde fırlatırmıştır.

buraya yazmamın sebebi 2012 kıyameti brakıp gerçek gelişmelere dikkat çekmektir desemde yalan mı olur bilmem :) konuya uygun yer bulamadık yöeticiler kızmasın :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kur'an -ı Kerim de geçtiği kadarıyla küçük birşey paylaşmak istiyorum  şöyle geçiyor : Kıyamet Ramazan ayıının bir cuma günü  akşam ezanı ille yatsı arasında kopacağı anlatılıyor.

A

aliihsan42

Kullanıcı
8 Nis 2012
En iyi cevaplar
0
0
konya
yalan bunlar yaw her seferinde bikaç yıl sonrasına ertelenior kıyamet kopması. sonunda tutturacaklar ama biz olmicaz o zaman  :)