% 100 DÜŞÜNCE GÜCÜ

  • Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan % 100 DÜŞÜNCE GÜCÜ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,988 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı % 100 DÜŞÜNCE GÜCÜ
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tuğsem
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  OKUNMASI ISRARLA TAVSİYE EDİLİR

  %100 DÜŞÜNCE GÜCÜ
                        YAZARI :JACK ENSIGN ADDINGTON

      EVRENİN en büyük gücüne sahip olduğunuzu biliyor musunuz?      Bu güç düşüncedir.   
      Yaşamınızı yöneten şey aslında düşünme biçiminizdir.Düşünme biçiminiz sizi başarıdan başarıya ya da tam bir başarısızlığa götürebilir;size sevgi ve mutluluk ya da yalnızlık ve sefil bir yaşam verebilir.     
    Jack Ensign Addington ünlü bir hukukçu olmasının yanı sıra ruhsal bilimler üzerine de eğitim görmüş ve bu bilimi kendi,yıllar süren derin inceleme ve araştırmalarıyla geliştirmiş bir kişi.Yazar,insanın önünde gerçekten yeni bir ufuk açan bu kitabında Evrensel Akıl'ın bilgeliğini kullanabilmemizi sağlayacak,benliği sınırlayan düşünce kalıplarını ortadan kaldıracak,başarısızlığı olağanüstü bir başarıya dönüşterecek bilgiyi Ortak Bilinç'ten nasıl elde edebileceğimizi öğretiyor.     
    Yazar söz ettiği prensiplerin geçerliliğini kanıtlamış bir uzman olarak,yanılmaz bir otoriteyle insanın mucizevi gerçeğini gözler önüne seriyor.     
    EVET,HAYATINIZI,GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNCELERİNİZLE YARATIYORSUNUZ!


    YENİ BİR HAYATA GİRİŞ:   
      İş hayatında faal bir avukat olarak geçirdiğim 16 yıl ve insanın gerçeği konusunda konferanslar vererek harcadığım 20 yıl bana bir şey öğretti:"İnsan kendinin en büyük düşmanıdır".
    Kişi denemeye istekli olursa her zaman geçerli olacak bir BİLİNÇ YASASI keşfettim.Kişi düşünme tarzını değiştirmeye istekli olup bilinçaltına yeni,bilinçli yönler verdiğinde,yaşamında ani bir değişim oluyordu.
    Bilinçaltında gizli olan o muhteşem gücün farkına varıp onu kullanmayı öğrendiğimde mahkemelerde birbiriyle sürtüşen insanlara yardımcı olmaktan vazgeçtim.Onun yerine insanın gelişimi,ilişkileri ve gerçeği,insan-Tanrı ilişkisi konusunda verdiğim konferanslar ve özel konsültasyonlarla insanlara çok daha yararlı olabileceğimi görmüştüm.
    Ofisime akan insan selinin,hiç kesilmeyen telefon konuşmalarının ve daha iyi bir yaşam felsefesi arayan insanlardan aldığım mektupların kayıtlarını tutmaya başladım.Kısa bir süre sonra dosyalarım,durumlarındaki gelişmeleri anlatan insanların mektuplarıyla,minnettar kişilerden aldığım haberlerle dolup taşmaya başladı.Bunları "kanıt dosyaları" diye adlandırıyorum;çünkü düşünce gücünün neler yapabileceğini gösteriyorlar.
    İnsanlarla yaptığım bu çalışma sayesinde KENDİNİ-YÖNETME bilimini-bilinçaltını doğru kullanım alanlarına yönlendirme sanatını-geliştirdim.Bu bilimin geçerliliği hakkında artık hiçbir şüphem yok.
    KİŞİ KENDİSİYLE İLGİLİ İNANDIĞI,HAYAL ETTİĞİ,GÜVENLE BEKLEDİĞİ ŞEYLERİ MUTLAKA YAŞAYACAKTIR. 
      Bilinen tüm sorunların üstesinden gelebilecek kesin ve kolayca uygulanabilir bir KENDİNİ -YÖNETME sistemi vardır.Evrenin kendine ait bir düzeni ve yasaları vardır.Hayatın her alanı yasalarla yönetilir.Hiçbir şey çevreye ve şansa bağlı değildir.
    Her sorunu KENDİNİ-YÖNETMEYLE çözümlemek mümkündür.Anahtar PSİKOJENEZ'dir;yani her şey düşüncede başlar.Bu sadace dünyanın başlangıcında olmadı:Hayat sürekli kendisini yeniliyor,yeniden yaratıyor.
    KENDİNİ-YÖNETME'de kullandığım kural şu:"Kişinin bilinçli olarak düşündüğü her şey bilinçaltını etkiler ve bu düşünce ,içerdiği arzu ve güce göre gerçekleşir".   
   
            Şimdi sizlere kaderinizin efendisi olma fırsatını sunuyorum.PSİKOJENEZİ anlarsanız,bu sandığınızdan kolay olacaktır.Ev kadını,iş adamı,satıcı,öğretmen ya da öğrenci olabilirsiniz,fark etmez.KENDİNİ- YÖNETME yoluyla Psikojenez'in nasıl kullanılacağını anladığınızda,istediğiniz zaman rahatlamayı,sizi rahatsız eden kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmayı,bir bebek gibi uyumayı,insanlarla daha iyi geçinmeyi,mutlu bir evlilik yapmayı ve giriştiğiniz her işte hayallerinizin ötesinde başarılı olmayı öğrenebilirsiniz.
                                                                 

                                                                       
                                              JACK ENSIGN ADDINGTON
 
O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
2.SIR vakkası..
Artık inanıyorum düşüncenin gücüne..
 
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  ilginize çok teşekkürler arkadaşlar :)düşünce gücü ile beni tanıştıran, bu konu ile ilgili okuduğum ilk kitaptır,bu kitap hayatıma çok şeyler kattı.kitabı okuduktan sonra kendimi harika hissettim,farkındalığımın büyük çoğunluğunu bu kitapla kazandım,geriye kalan boşluğuda "secret"doldurdu zaten.kitabı okuduktan sonra müthiş bir pozitiflik hali sarıyor insanı,mutlu,keyifli,neşeli ve olumlu bakıyorsunuz hayata.kendi hayatımda olumlu etkilerini deneyimlediğim için sizlerle paylaşmak istedim,darısı hepinizin başına :D :D :D
 
E

esge35

Kullanıcı
19 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
evet guzel kıtap araştıralım bakalımm :) teşekkurlerr ;)
 
E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Nesrin nur cok güsel bi yazı bulmuşsun, kesnlıkle bu yorumlara  katılıyorum...insan neyi nasıl düşünüyorsa onu yasıyor..buna herkes şahittir zaten baska lafa gerekk yokk.. :)
 
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
esge 35 ve wanted;
  ilginize çok teşekkürler,sevgiler
 
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
sevgili esranur;
 beğenmene ve bana katılmana çok sevindim,yorumun için teşekkürler,
 kesinlikle haklısın,"insan en çok neyi düşünürse onu hayatında bulur" ,bu farkındalığının oluşmasına çok sevindim, ;)
 sevgiyle kal  :)
 
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  öncelikle hoşgeldin aramıza hakan-yuce;
  saygına ve ilgine teşekkürler,sevgiler  :)
 
H

hakan-yuce

Kullanıcı
20 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Bişey degil görevimiz ayrıca hoş bulduk
 
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
evet bencede çok doğru ve mantıklı.gerçektende düşüncelerimiz bizi yönlendiriyor.ama herzamnda şartlar iyi olmuyoki iyi düşünelim.yinede denemeye değer :) teşekkürler
 
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  haklısın feridis,
  olumsuzluklar hepimizin hayatında,ama şu da bir gerçek ki,o olumsuzluklara odaklanarak,hayatımızda çoğaltan yine bizleriz,
  bunun için olumlulara odaklanalım ve güzel şeyler çoğalsın hayatımızda... ;)
  ilgine teşekkürler,sevgiyle kal  :)
 
biyologpasa

biyologpasa

Kullanıcı
19 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
SİVAS
Bu kitabı 4 sene okumuştum.  İnsanın kendine güveninin artmasını sağlıyor.
 
K

Kristal

Bende yıllar önce okumuştum sonrasında epeyce faydası oldu...
 
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
biyologpasa ve kristal;
  yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler  :)

  haklısınız gerçekten insanın bakış açısını olumlu bir şekilde geliştiren bir kitap  ;)
 
M

mhmt_shn

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aksaray - Artvin
Paylaşımınız için çok teşekkür ediyorumm...Buna benzer bir kitap okumuştum...Bi eğitim sonucunda o düşünce ile ilgili değil ama çok benzer yanları var...Kaderi değiştirmek biraz kafa mı kurcaladı...KADER değiştirilemez ama ona yön verilebilir bu konuda kesin hüküm yanlış olur. Tabi bu benim düşüncemmm....Tekrar tekrar teşekkürlerrrr
 
F

fıstık

:"Kişinin bilinçli olarak düşündüğü her şey bilinçaltını etkiler ve bu düşünce ,içerdiği arzu ve güce göre gerçekleşir".   
sevgili nesrin nur harika bir paylaşım. ben düşüncenin gücünün olduğunu ve birçok gelişmenin insanın kendi kararlarına bağlı olduğunu hep savunurdum ama böyle bir bilimin varlığından habersizdim. sayende tanımış oldum teşekkürler  :)

   
 
Üst