GTRST_ZEKİCİ' Alıntı:okyanusya aynenn katılıyom sana 2. sırr vakkası ve sır geçekleşiyormu ne????
güsel yorumun için teşekkür ediyorum Nesrin nur..biraz gec olsada sevgiyle kal...nesrin nur' Alıntı:sevgili esranur;
beğenmene ve bana katılmana çok sevindim,yorumun için teşekkürler,
kesinlikle haklısın,"insan en çok neyi düşünürse onu hayatında bulur" ,bu farkındalığının oluşmasına çok sevindim,
sevgiyle kal
fıstık' Alıntı::"Kişinin bilinçli olarak düşündüğü her şey bilinçaltını etkiler ve bu düşünce ,içerdiği arzu ve güce göre gerçekleşir".
sevgili nesrin nur harika bir paylaşım. ben düşüncenin gücünün olduğunu ve birçok gelişmenin insanın kendi kararlarına bağlı olduğunu hep savunurdum ama böyle bir bilimin varlığından habersizdim. sayende tanımış oldum teşekkürler
rica ederim esranur,birlikte en güzel paylaşımlara inşallah,sevgileresranur' Alıntı:güsel yorumun için teşekkür ediyorum Nesrin nur..biraz gec olsada sevgiyle kal...nesrin nur' Alıntı:sevgili esranur;
beğenmene ve bana katılmana çok sevindim,yorumun için teşekkürler,
kesinlikle haklısın,"insan en çok neyi düşünürse onu hayatında bulur" ,bu farkındalığının oluşmasına çok sevindim,
sevgiyle kal
cenay arkadaşım bu güzel sözlerin için asıl ben teşekkür ederim,cenay' Alıntı:benim hayatımdaki dönüm noktalarını böyle minik ayrıntılar oluşturuyor.nesrin nur gibiler ara ara karşıma çıkıyorlar işte..allah ondan ve onun gibilerinden razı olsun..teşekkürler nesrin nur
evet çok haklısın nesrin nur ablacım bize çok yabancı şeyler... aslında çok tanıdık ama bir o kadar da yabancı... bende yakından tanımaya başlayınca öğrendiklerimi hayatımda daha çok tatbik etmeye başladım... uzun soluklu tecrübelerim olmadı ama şu kısa sürede bile düşüncemin gücünü kullanma oranım eskiye göre arttı... en kısa zamanda okumak isterim kısmet olursa... tekrar teşekkürler ablacım; hem tavsiye hemde güzel yorumun için...nesrin nur' Alıntı:fıstık' Alıntı::"Kişinin bilinçli olarak düşündüğü her şey bilinçaltını etkiler ve bu düşünce ,içerdiği arzu ve güce göre gerçekleşir".
sevgili nesrin nur harika bir paylaşım. ben düşüncenin gücünün olduğunu ve birçok gelişmenin insanın kendi kararlarına bağlı olduğunu hep savunurdum ama böyle bir bilimin varlığından habersizdim. sayende tanımış oldum teşekkürler
teşekkür ederim fıstık;
bunun bir bilim olduğunu bende ilk okuduğum kitapta öğrenmedim ama böyle bir şeyin varlığından haberdar olduktan sonra,duyarsız kalamıyorsunuz.daha çok kitap okuyor ve sürekli öğrendiklerinizi sorguluyorsunuz,araştırıyorsunuz...
işte yıllar sonra taşlar yerine oturmaya başlıyor.
sadece bilim olmasından da öte,"çekim yasası" denilen ve hepimizi etkileyen bir evrensel yasanın da olduğunu öğreniyoruz,bunlar bize çok yabancı şeyler tabi...
kendi hayatımda deneyimlemiş olmasam bu konuların bu kadar arkasında olmazdım.
ilgine çok teşekkürler,sevgiyle kal arkadaşım
kazandın mı peki? eğer kazandıysan ne kadar güzel,bora60' Alıntı:beni cok fazla etkilemedi bu kitap.başarı yolculuğu hayatımın kitabı diyebilirim(üniversite sınavına girerken cok gaza gelmiştim
teşekkür ederim beğendiğine sevindim meryemcim,meryem' Alıntı:BEN DE OKUDUM. ÇOK GÜZEL