6 ay once falan okudum bu kıtabı ve hayatıma yon veren kıtaplardan bırıdır.6 aydan berı attıgım her adımda her hedefımde bana yol gosteren kıtaplardan bırı olmustur.guzel bı paylasım herkes okumalı ki herkes hayatını kendı dusunce gucuyle yonlendırebılsın bu arada bn aranıza yenı katıldım sizlerle boyle paylasımlar yapabılmek cok hos.herkese selam...
düşündüğünüz inandığınız ve guvenle beklediğiniz herşey mutlaka gerşekleşir çok gzl b kitap herkesin okumasını mutlka tavsiedebileceğim bi kitap hayatınızı siz yonetebilirsiniz kitap sizae bunu vaad edıyo kitapta ayrıca pisikojenez (başlangıcta düşünce) bilinç,bilinaltı ve evrensel zekadan bahsediyo gzl bi kitap
yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar
bu kitap bende de inanılmaz etkiler bırakmıştı ve düşüncenin muhteşem gücüyle bu kitap tanıştırdı beni
özellikle bu kitaptan öğrendiğim en güzel şey;bilinçaltının zihinde canlandırılan olayı,hayal bile olsa gerçekmiş gibi algılaması ve depolamasıydı...bilinçaltının hayal ile gerçeği algılamaması ve insanda etki bırakan herşeyi yeri geldiğinde bilinci etkilemek için yüzeye çıkarmasıydı
insanın bakış açısını bir anda değiştiren ve negatif düşüncelerden arındıran,hayata pozitif gözlerle bakmasını sağlayan bir kitap
Bu kitabı 2002 yılında okumuş ve çok beğenmiştim. Hala başucu kitaplarım arasında yer alıyor çünkü anlatımını ve örnekleri çok akılda kalıcıydı. Örneğin; aslında cam açıkken ceyranda kalmadığımızı, küçüklükten bize bu düşünce empoze edildiğinden, cam açık olduğunda beynimize ceyranda kalıp, boynumuzun tutulacağı sinyali verdiğimizi ve bu yüzden de bu olayın gerçekleştiğini bu kitaptan öğrenmiştim.
Bilinçaltının sırlarını keşfetmek isteyen herkes için eşsiz bir kitap.Benzer tarzda bir kitap olan Bilinçaltının gücü de tavsiye edilir.Yazarı joseph murphy.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.