10 YIL SONRA NERDE OLMAK İSTERDİNİZ?

BEn 10 sene sonra 10 yaşında olmak isterdim.. Şimdi yeniden doğmak isterdim bu hayata yeniden gelmek isterdim.. Bu hayattan nefret ettiğimi düşünmeyin sakın aksine güselliğinin farkına yeni yeni varıorum bu nedenle bu filmi baştan islemek isterdim :)

ŞAHSEN 10 YIL SONRASINI DÜŞÜNEMIYORUM ÇÜNKÜ HANGİ BALTAYA SAP OLACAĞIMI BILEMIYORUM HER YIL İŞİMİ DAHA ILERİYE GÖTÜRÜREK HER SEFERINDE DEĞİŞİK İŞLERE ATLIYORUM VE BAŞARIYORUM ÇOĞUNLUKLA BU YÜZDEN 10 YIL SONRA HANGI DALDA VE NERDE OLACAĞIMI TAHMIN BILE EDEMIYORUM
HERHALDE HAYAT SÜREKLI DEĞİŞİKLİK İSTİYOR VE BENDE BUNU YAPIYORUM KISACASI MACERA ŞART:)

Ay bu son 2 yılda muhattab olduğum bazı insanları hatırlayamayacağım bi yer olsunda neresi olursa olsun :d

Türkiyenin en iyi hastanelerinden birinde en iyi kalp damar cerrahisi uzmanlarından biri olarak çalışmak istiyorum...

10 yıl sonra sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamımı sürdürmek isterdim.Gerisi zaten gelir ;)

Kenimi Biyopsikolog Dr. Batuhan KÜRKÇÜ olarak görüyorum.. Biyo kısmı tamamlandı sırada psikoloji var :D ardından doktora ve isim hazır..

Yavvv Eski bir konu gündeme taşımış olacağım tekrar ama...Taa ilk sayfadan beri
okudum geldimm...Herkes kariyer peşinde  :) Yahuuu hiç çoluk çocuk isteyen yok mu...
Dünya'ya faydalı nesiller yetiştirmek isteyen yok mu ??
Bu ne iş yahuu...Yaşlandığınızda torunlarınız olsun istemiyormusunuz el öpmeye gelen...
tozlu rafların arasında kitaplarınızla baş başa mı ölmek istiyorsunuz.

ASLIHAN' Alıntı:
Yavvv Eski bir konu gündeme taşımış olacağım tekrar ama...Taa ilk sayfadan beri
okudum geldimm...Herkes kariyer peşinde  :) Yahuuu hiç çoluk çocuk isteyen yok mu...
Dünya'ya faydalı nesiller yetiştirmek isteyen yok mu ??
Bu ne iş yahuu...Yaşlandığınızda torunlarınız olsun istemiyormusunuz el öpmeye gelen...
tozlu rafların arasında kitaplarınızla baş başa mı ölmek istiyorsunuz.
olsun bende yazayım

ben 10 yıl sonra piyade veya jandarma üsteğmen rütbemi omzuma takmış makamımda postama orta kahve söylemeyi istiyorum inş. olur harp okulunu kazanırımda ;D ;D ;D

benim istediğim mutlu sağlıklı ve sevdiklerimin yanında olmak. tabiki güzel bir işim de olsa hiçte fena olmaz yani  ::)

Geri