Bülent' Alıntı:Zynep' Alıntı:Çok eleştirdiniz beni
Merhaba Zynep.
Aslında eleştirim şahsınıza yönelik değil, yanlış anlamayın.
Sadece gençlerimizin fiziksel ve ruhsal gelişiminin (özellikle eline büyük taş alan, isabet yüzdeleri düşük olanların) olumsuz etkilenmemesi için konuyu vurguladım.
Zynep' Alıntı:Çok eleştirdiniz beni
Şimdi içimden geldi, farklı bir yazımı paylaşacağım sizinle.
Bu sefer konu "Aşk"!
Hadi bakalım, ne itirazlarla karşılaşacağım bu kez?
"İtiraz ediyorum!"
dermişim. ;D
Hayır tabi ki, illa her yazınıza muhalet edeceğim diye bir düşüncem yok.
Hem zaten "Aşk"a kim itiraz edebilir?
Yine de bi okuyayım, belli de olmaz... 8)
Paylaşımınız ve içten açıklamanız ve için teşekkür ederim.Zynep' Alıntı:Eleştirilmeyen, sadece "teşekkür ederiz" şeklinde bir yorum, "beni" çok mutsuz eder, çünkü "benim nazarımda" bu yazı okunmamış, ya da dikkate değer bulunmamış demektir sevgili Bülent.
Olumlu olumsuz her türlü eleştiriyi bizzat kendim çok yaptığım için, eleştirildikçe, ya da kişiye ters gelen durumlar açıklandıkça, ben çok memnun alıyorum. Çünkü, bu yorumlar beyin fırtınasına yol açar ki, yazı sahibi bu duruma en çok sevinen kişi olur.
Özellikle teşekkür ederim.
Şakalaşmak bazen, kişileri rahatlatır, aklındakileri dile daha rahat getirmelerine yardımcı olur, düşüncesiyle ufak bir şaka yaptım sadece, hoşgörünüze sığınarak
Sevgilerimle.
Estağfurullah.Zynep' Alıntı:Anlayışınız için ben teşekkür ederim Bülent.![]()
Kristal' Alıntı:Arkadaşlar kişisel gelişim sitesindeyiz.
Biten bir beraberliğin ardından mutlu olmasını istemenin neresi kötü.
Kalbi kin ve nefretten arındırmadan nasıl olgunlaşılabilir.Gelişim gösterilebilir.
Çocukluk aşkınız aklınıza geldiğinde yüzünüze tebessüm yayılmıyor mu?Şimdi kimbilir nerde, nasıldır demiyormuyuz.
Bence aşk, insanlara hediye edilen ilahi bir duygudur.
İçinde sevgi,saygı,şefkat barındırır.
“Biz üç kişiyiz.
Ben, sevdiğim ve ilişkimiz.
Beni sevdiğime bağlayan ilişki, bir zaman sonra beni sevdiğimden ayırıyor.
Yitirmenin ne olduğunu biliyorum.”diyor.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.