Diğerleri tamam da, bu yukarıdakiler bence hoş değil.Zynep' Alıntı:ıslık çalarak yürümenin keyfini yaşadınız mı sokaklarda?
Yerden bir taş alıp en yakındaki çöp bidonuna isabet ettirebilmek için atışlar yaptınız mı?
Bülent' Alıntı:Diğerleri tamam da, bu yukarıdakiler bence hoş değil.Zynep' Alıntı:ıslık çalarak yürümenin keyfini yaşadınız mı sokaklarda?
Yerden bir taş alıp en yakındaki çöp bidonuna isabet ettirebilmek için atışlar yaptınız mı?
Islıktan ve çöp bidonuna çarpan, hatta çarpmayan taşların gürültüsünden rahatsız olabilek, hastalar, vardiyalı çalışan insanlar, uyuyan bebekler vb. olabilir. Bidonun içinde ve etrafında çeşitli hayvanlar olabilir. Taş onlara da gelebilir.
Ayrıca bidona verilebilecek hasara da yazık...
Zynep' Alıntı:Eh bu sabah hüzünlendik biraz Didem. Biraz da o nedenle yayınladım dersem...![]()
.gözde.' Alıntı:(mutlumuyum neyim ;D)
Islık gündüz vakti pek dikkat çekmez tabi de, saat belirtmediğiniz için gece olma ihtimaline karşı onu da yazayım dedim.Zynep' Alıntı:Evet kötü bir örnek olmuş, haklısınız.
Ama ben bu yazıyı yazarken açıkcası bunu düşünemedim, nedeni sanırım basket geçmişim. 15 yıl oynayınca, bunu yaparken pek gürültü çıkarmadığımdan sanırım[/i]
Ama ıslık konusuna katılamadım, bunca gürültü içinde neşeli bir ıslığın kime nasıl zararı olabilir ki?
Güzel olmuş.."Hava ayaz mı ayaz
ellerim ceplerimde
bir türkü tutturmuşum
duyuyorsun değil mi?
Bir resmin kalmış bende
tam ortadan yırtılmış
hani siyah kazaklı
biliyorsun değil mi?
Ya dön bana artık
duyuyor musun beni
ya çık git dünyamdan
anlıyorsun değil mi?.."
tavsiye etmem...Balkona çıktığınızda, karşı apartmanın balkonunda oturan, ama hiç tanışmadığınız komşularınıza el salladınız mı?
Lier22' Alıntı:tavsiye etmem...Balkona çıktığınızda, karşı apartmanın balkonunda oturan, ama hiç tanışmadığınız komşularınıza el salladınız mı?
Lier22' Alıntı:tavsiye etmem...Balkona çıktığınızda, karşı apartmanın balkonunda oturan, ama hiç tanışmadığınız komşularınıza el salladınız mı?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.